Κεντρική ΝΒΑ_ Μπος:” Έχω αναρρώσει πλήρως, έτοιμος να αγωνιστώ”

Μπος:” Έχω αναρρώσει πλήρως, έτοιμος να αγωνιστώ”

chris bosh heat spurs

chris bosh-heat-spurs

Η νέα σεζόν του ΝΒΑ αναμένεται να ξεκινήσει σε περίπου ένα μήνα, ωστόσο ο Κρις Μπος δηλώνει έτοιμος να αγωνιστεί, τονίζοντας πως έχει αναρρώσει πλήρως. Ο άσος των Μαϊάμι Χιτ, αναμένεται να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο μετά την φυγή του Ουέιντ για τους Σικάγο Μπουλς. 0 32χρονος άσσος ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για την περιπέτεια με την υγεία του, η οποία τον ανάγκασε να κόψει δύο σεζόν στην μέση για να υποβληθεί σε θεραπεία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μπoς:

Είμαι απόλυτο έτοιμος να παίξω. Έχω κάνει ότι μου είπαν πως έπρεπε να κάνω οι γιατροί. Είμαι σε τρομερή κατάσταση και έτοιμος 100% για τη νέα σεζόν. Το λέω εδώ και πολύ καιρό άλλωστε. Τον Μάιο σε δήλωση μου για την κατάσταση της υγείας μου το είχα πει ξεκάθαρα. Μόλις είμαι έτοιμος να παίξω, θα παίξω και θα το κάνω το συντομότερο δυνατό.

Είναι υποχρέωση μου σαν επαγγελματίας αλλά και λόγω συμβολαίου να είμαι στην προετοιμασία της ομάδας μου. Δεν ξέρω εάν θα μου επιτρέψουν να πάρω μέρος αλλά ότι και να γίνει θα παίξω μπάσκετ στο ΝΒΑ. Πέρασα τόσα άλλωστε για να μπορέσω να επιστρέψω.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε ΝΒΑ_

Δειτε επισης

Πωλήτρια σε μίνι – μάρκετ δεν αναγνώρισε τον Γιόκιτς (vid)

Πωλήτρια mini market δεν αναγνώρισε τον Γιόκιτς. Στη Βοσνία βρίσκεται ο Νίκολα Γιόκιτς κάν…