Κεντρική Ασίστ Shadow Το συγκινητικό μήνυμα του Δημήτρη!

Το συγκινητικό μήνυμα του Δημήτρη!

dimitriou

Ο Νίκος Δημητρίου έφυγε από τη ζωή, νικημένος από την επάρατη νόσο, με τον γιο του Δημήτρη να στέλνει ένα συγκινητικό μήνυμα μέσα από τον λογαριασμό του στο facebook, ευχαριστώντας όλους όσους στήριξαν τον αδικοχαμένο πατέρα του και την οικογένεια του.

Αναλυτικά:
“Εχθές λοιπόν με μια σεμνή τελετή ολοκληρώθηκε, δυστυχώς με το χειρότερο τρόπο, μια μάχη που κράτησε 13 μήνες. Μια άνιση μάχη που δόθηκε όμως με θάρρος, ήθος και αξιοπρέπεια μέχρι τέλους. Εκ μέρους της οικογένειάς μου σας ευχαριστώ όλους για τη στήριξή σας όλο αυτό το διάστημα, την παρουσία σας στο τελευταίο αντίο και για όλα τα μηνύματα συμπαράστασης που δεχθήκαμε. Στα μάτια μας ο Νίκος θα είναι πάντα σπουδαίος και αγαπητός αλλά πραγματικά η αντίδραση αυτή ήταν συγκλονιστική και τα λόγια σας μας δίνουν δύναμη για τη συνέχεια.

Ευχαριστούμε όλες τις ομάδες, τις Ενώσεις και τους δημοσιογράφους για τις ανακοινώσεις τους καθώς και για τα στεφάνια που απέστειλαν στην τελετή.

Με τον φόβο να αδικήσω κάποιους, και με συγχωρείτε για αυτό, θα ήθελα να αναφερθώ συγκεκριμένα σε κάποιους ανθρώπους που ήταν μαζί μας σε αυτόν τον αγώνα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους θεράποντες ιατρούς κυρίους Χριστοδούλου, Μπούτη και Κωνσταντινίδη που έκαναν τα πάντα για τον κρατήσουν στη ζωή. Ένα ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μας στους κυρίους Σάκοτα και Αγγελόπουλο αλλά και σε όλα τα μέλη της διοίκησης, του τεχνικού επιτελείου, τους παίκτες και το σταφ της ΚΑΕ ΑΕΚ για την ηθική και ουσιαστική στήριξή τους όλους αυτούς τους μήνες.Η ΑΕΚ απέδειξε για άλλη μια φορά πόσο μεγάλη ομάδα είναι και αποτελεί έναν από τους βασικούς λόγους που ο Νίκος άντεξε τόσο.
Επίσης θέλω να αναφερθώ σε δύο ανθρώπους που απέδειξαν πως η αληθινή, ανιδιοτελής φιλία κρατάει ακόμα και μετά από 40 χρόνια. Δημήτρη, Βασίλη σας ευχαριστούμε.

Πάνω και Πρώτα από όλους όμως σε ευχαριστούμε εσένα μπαμπά μου, για τις αξίες που μας έδωσες, τον αγώνα που έκανες, τις αναμνήσεις και όλους αυτούς τους λόγους που μας έδωσες για να είμαστε ΠΑΝΤΑ περήφανοι για σένα. Σ’αγαπαμε πολυ.

Καλό ταξίδι coach, Καλό ταξίδι μπαμπά…”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

«Ganon Baker series»: Συνεχίζεται με τη θρυλική Nancy Lieberman!

Ο Ganon Baker σήμερα μας αποκαλύπτει, τη σχέση του με το γυναικείο μπάσκετ. «Μόλις παρέλαβ…