Κεντρική Basket League Άρης “Το μόνο που με νοιάζει είναι να κερδίζουμε”

“Το μόνο που με νοιάζει είναι να κερδίζουμε”

Devin Marbl

Devin Marbl

Ενθουσιασμένος και χαρούμενος που θα φοράει τη φανέλα του Άρη από τη νέα σεζόν, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του, ο Ντέβιν Μαρμπλ.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη, μίησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και μεταξύ άλλων ανέφερε, πως ο στόχος του είναι μόνο η νίκη.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

“Ο κόουτς Πρίφτης είναι ένας προπονητής που μπορεί να οδηγήσει εμένα και την ομάδα στην επιτυχία. Μίλησα μαζί του, μου εξήγησε το πλάνο του και το ότι επικοινωνήσαμε τόσο καλά ήταν ένα συν για εμένα. Συνεπώς δεν ήταν καθόλου δύσκολη απόφαση να επιλέξω τον Άρη.

Δεδομένου ότι είναι η πρώτη φορά που θα παίξω εκτός των ΗΠΑ, σίγουρα θα χρειαστώ ένα μικρό διάστημα προσαρμογής. Ταυτόχρονα, όμως, ανυπομονώ να βρεθώ σε ένα μέρος που δεν έχω ξαναπάει ποτέ. Θα έχω την ευκαιρία να γνωρίσω την ελληνική κουλτούρα, κάνοντας παράλληλα αυτό που αγαπώ: να παίζω μπάσκετ.

Για τον κόσμο του Άρη, ανέφερε: “Γνωρίζω πως οι οπαδοί στηρίζουν την ομάδα τους, είναι αφοσιωμένοι και πιστοί σε αυτήν. Ως παίκτης το λατρεύεις όταν συμβαίνει αυτό και σε ωθεί κάθε φορά που πατάς το παρκέ να δίνεις τα πάντα”.

Όσον αφορά στους φετινούς στόχους του με τους κίτρινους, είναι ο εξής ένας: “Να κερδίζουμε πάντα! Είμαι πολύ ανταγωνιστικός και παίζω πάντα για να κερδίζω. Αυτό μόνο με νοιάζει”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…