Κεντρική Basket League Άρης “Στον Άρη βρήκα τις συνθήκες που έψαχνα”

“Στον Άρη βρήκα τις συνθήκες που έψαχνα”

tsairelis

tsairelis

Χαρούμενος για το γεγονός πως θα φοράει τη φανέλα του Άρη για τα επόμενα δύο χρόνια δήλωσε ο Μιχάλης Τσαϊρέλης. Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των “κιτρινόμαυρων”, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, τόνισε πως στον Άρη βρήκε τις συνθήκες που έψαχνε.

“Είμαι πολύ χαρούμενος με την επιλογή μου. Επιστρέφω σε ένα οικείο περιβάλλον, όχι μόνο γιατί στο παρελθόν έχω αγωνιστεί στον Αρη, αλλά και γιατί γνωρίζω πολλά χρόνια αρκετούς από τους παίκτες, τους προπονητές και γενικότερα όσους βρίσκονται στην ομάδα. Στον Αρη βρήκα τις συνθήκες που έψαχνα και πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά. Ελπίζω πως θα επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας και στο τέλος θα είμαστε όλοι ευχαριστημένοι”, δήλωσε ο 28χρονος Έλληνας φόργουορντ στην επίσημη ιστοσελίδα του Αρη και πρόσθεσε:

“Θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές και την διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και υπόσχομαι να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να έχει ο Αρης έχει μια επιτυχημένη χρονιά”.

Όσο για τον “κιτρινόμαυρο” κόσμο, ανέφερε: “Ο κόσμος του Αρη είναι ξεχωριστός. Θέλω να ζητήσω από τους φιλάθλους να συνεχίσουν να στηρίξουν την ομάδα όπως κάνουν μέχρι τώρα, γιατί η ώθηση που της δίνουν ειδικά στα εντός έδρας παιχνίδια είναι τεράστια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…