Κεντρική Διεθνή “Μεγάλη εμπειρία για μένα η Ελλάδα”

“Μεγάλη εμπειρία για μένα η Ελλάδα”

Tyrese Rice barcelona

Tyrese-Rice-barcelona

Ο Τάρις Ράις, το  φετινό καλοκαίρι, άφησε την Χίμκι για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα. Ο άλλοτε Πρωταθλητής Ευρώπης με την Μακάμπι Τελ Αβίβ(2014), στάθηκε για την εμπειρία του στο ελληνικό πρωτάθλημα, όταν και αγωνίστηκε με την φανέλα του Πανιωνίου.:Κοίτα, στην Ελλάδα, είχα μία τρελή εμπειρία. Ήταν πολύ καλά, γιατί με έκανε να σεβαστώ το μπάσκετ περισσότερο. Ωστόσο, η προσαρμογή ήταν δύσκολη. Μόλις είχα βγει από το κολέγιο και δεν ήξερα πολλά πράγματα, δεν καταλάβαινα το ευρωπαϊκό μπάσκετ, δεν καταλάβαινα ότι οι παίκτες που έβρισκα μπροστά μου ήταν καλύτεροι από αυτούς που αντιμετώπιζα παλιά. Ήταν μεγάλη εμπειρία.”

Παράλληλα ο Ράις, αναφέρθηκε και στο νικητήριο καλάθι που έστειλε την Μακάμπι, στον τελικό του Μιλάνου, κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας:”Εκείνη η χρονιά άλλαξε τα πάντα. Τα πάντα. Ολόκληρη η ζωή μου έγινε διαφορετική μετά από εκείνο το καλάθι. Έχω δει αυτή τη φάση αμέτρητες φορές.”

Τέλος ο 29χρονος άσσος δεν παρέλειψε να αναφέρει ,αν θα αγωνιστεί στο μαγικό κόσμο του ΝΒΑ: “Το έχω πάντα στο μυαλό μου το ΝΒΑ. Δεν μπορώ να πω κάτι ή ότι το θέλω πολύ, γιατί θα δείξω πως δεν σέβομαι την ομάδα μου, αλλά αν έρθει μία καλή ευκαιρία, θα το σκεφτώ.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…