Κεντρική Basket League Άρης Πλησιάζει στον Άρη

Πλησιάζει στον Άρη

215851

vezenkovΗ Μπαρτσελόνα, μετά την απόκτηση του Βίκτορ Κλαβέρ και την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Τζάστιν Ντόλμαν, δεν υπολογίζει τον Αλεξάντερ Βεζένκοβ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι Καταλανοίσύμφωνα με δημοσίευμα της “Mundo Deportivo”, βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τον Άρη, προκειμένου να δοθεί ως δανεικός ο 21χρονος φόργουορντ.

Οι “κιτρινόμαυροι” στοχεύουν στην απόκτησή του κι είναι διατεθειμένοι να καλύψουν ένα μέρος του συμβολαίου του. Ο Βεζένκοβ, από την πλευρά του, επιθυμεί να επιστρέψει στους Θεσσαλονικείς, με τους οποίους έλαμψε τη σεζόν 2014′-15.

Γνωρίζει, άλλωστε, πως θα έχει ηγετικό ρόλο στην ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη. Στο μεταξύ, ο πατέρας του νεαρού άσου φέρεται να είναι αρνητικός σε ό,τι αφορά τον δανεισμό του γιου του στον Άρη.

Δύσκολα, πάντως, θα “χαλάσει” η επικείμενη μετακίνησή του στους “κιτρινόμαυρους“. Σημειώνεται, δε, πως -βάσει του προαναφερθέντος δημοσιεύματος- ο Άρης έχει ως εναλλακτική λύση την απόκτηση του Νάτσο Μάρτιν, σε περίπτωση που δεν υπάρξει αίσιο τέλος στην υπόθεση Βεζένκοβ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ο Μιλουτίνοφ ταξίδεψε στο Βελιγράδι για να στηρίξει τον Ολυμπιακό

Στο Βελιγράδι για το Παρτιζαν – Ολυμπιακος βρίσκεται  ο Μιλουτίνοφ. Ο Νίκολα Μιλουτί…