Κεντρική Διεθνή “Έχασα ένα στοίχημα”

“Έχασα ένα στοίχημα”

teodosic-australia-serbia

Ο Μίλος Τεόντοσιτς έκανε “όργια” στον ημιτελικό με την Αυστραλία, οδηγώντας εκ του ασφαλούς τη Σερβία στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο.

Ο 29χρονος γκαρντ τόνισε αρχικά πως “έχασα ένα στοίχημα με τον Μπογκντάνοβιτς και τον Νέντοβιτς και πρέπει να τους κεράσω τώρα”, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στον ημιτελικό με τους Αυστραλούς.

“Το παιχνίδι μας ήταν απίστευτα καλό. Ημουν χαρούμενος και μετά το παιχνίδι με τις ΗΠΑ και τη Γαλλία, όταν χάσαμε, αλλά παίξαμε καλά. Οχι όπως στον ημιτελικό με την Αυστραλία, αλλά αναγνώριζα ότι παίζαμε καλά”, τόνισε.

Όσο για το αν πιστεύει πως μπορεί η Σερβία να κερδίσει τις ΗΠΑ στον τελικό, σχολίασε: “Μπορούσατε εσείς να πιστέψετε ότι η Αυστραλία σκόραρε μόνο 14 πόντους στο πρώτο ημίχρονο; Οχι. Οι ΗΠΑ λοιπόν, είναι μια εξαιρετική ομάδα, η καλύτερη στο τουρνουά και μπορώ να πω ότι θα βγούμε στο παρκέ για να παίξουμε το παιχνίδι μας και να δούμε αν είναι αρκετό. Σε κάθε περίπτωση το να παίζεις στον τελικό των Ολυμπιακών αγώνων δεν είναι κάτι μικρό. Πρέπει όλοι να είμαστε χαρούμενοι“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…