Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Ασπρόμαυρος” ο Κόνιαρης!

“Ασπρόμαυρος” ο Κόνιαρης!

hellas ellada newn andrwn koniaris

hellas-ellada-newn-andrwn-koniaris

Από τον ΠΑΟΚ στον Παναθηναϊκό κι από τον Παναθηναϊκό και πάλι στον ΠΑΟΚ! Αυτό το δρομολόγιο ακολούθησε ο Αντώνης Κόνιαρης. Ο διεθνής Έλληνας γκαρντ επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη, υπογράφοντας συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με τους “ασπρόμαυρους”.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του 19χρονου άσου, ο οποίος αποχώρησε πριν από λίγο καιρό από τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά:
“Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον νεαρό καλαθοσφαιριστή Αντώνη Κόνιαρη, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα μας για να υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, μέχρι και την σεζόν 2018-19!

Ο Αντώνης Κόνιαρης γεννήθηκε στα Χανιά στις 30 Σεπτεμβρίου 1997 έχει ύψος 1μ.90 και είναι πλέι μέικερ. Ξεκίνησε την καριέρα του από Α.Ο. Ακρωτηρίου στα Χανιά και σε ηλικία 14 ετών (το 2011) εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ. Προτού συμπληρώσει τα 17 (σε ηλικία 16 ετών και 12 ημερών), πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην Α1, αγωνιζόμενος για 31 δευτερόλεπτα στον αγώνα ΠΑΟΚ – Κολοσσός Ρόδου (88-81, στις 12 Οκτωβρίου 2013, για την πρεμιέρα της σεζόν 2013-14). Τα δύο τελευταία χρόνια ήταν στο ρόστερ του Παναθηναϊκού (κατακτώντας δύο Κύπελλα Ελλάδας), από τον οποίο έμεινε ελεύθερος αυτό το καλοκαίρι.

Ο Αντώνης Κόνιαρης κατέκτησε με τον ΠΑΟΚ το Πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων το 2014, ενώ είναι διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες, έχοντας μάλιστα κατακτήσει και το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ παίδων το 2013″.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Περιστέρι: Τελικός πρόκρισης κόντρα στην Τενερίφη

«Τελικός» πρόκρισης για το Περιστέρι. Συνδυασμό αποτελεσμάτων θέλει το Περιστέρι   που αντ…