Κεντρική Ελλάδα Camp Το τουρνουά 3χ3 της Ν. Περάμου

Το τουρνουά 3χ3 της Ν. Περάμου

nea peramos

nea peramos-3x3

Με τη συμμετοχή περίπου 50 ομάδων, οι οποίες απαρτίζονταν από νέους αλλά και λίγο… μεγαλύτερους αθλητές, πραγματοποιήθηκε στη Νέα Πέραμο το 10ο φεστιβάλ μπάσκετ 3×3 από 01 έως 03 Ιουλ 16. Στη γιορτή της Δυτικής Αττικής δεν υπήρχαν αποκλεισμοί ηλικιακοί ή ικανοτήτων, αντίθετα η ευγενής άμιλλα και το αθλητικό ιδεώδες ήταν τα μηνύματα που ήθελαν και κατάφεραν να μεταδώσουν οι διοργανωτές του τουρνουά.

Με ιδιαίτερη χαρά παρακολουθήσαμε βετεράνους να συνευρίσκονται με νέους και επίδοξους αθλητές κάνοντας σαφές σε όλους πως μέσα από τον αθλητισμό πλάθονται χαρακτήρες και διαμορφώνονται προσωπικότητες.

nea peramos-3x32Η διοργάνωση είχε τη σφραγίδα της Ένωσης Ν. Περάμου – Μεγάρων, στο πλευρό της όμως στάθηκαν σπουδαίοι αρωγοί ο δήμαρχος του Δήμου Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Δημοσθένης Λιώτας και οι υπάλληλοι της Δημοτικης Κοινότητας Νέας Περάμου και το ΝΠΔ Μεγαρέων “ΗΡΩΔΩΡΟΣ” αλλά και αρκετοί χορηγοί.

nea peramos-3x34

Μεγάλος χορηγός του τουρνουά ήταν η ΕΛΠΕ, ενώ ο υπεύθυνος αθλητικών δραστηριοτήτων του ομίλου ΕΛΠΕ, Γιώργος Καλαφατάκης και ο παράγοντας της Νέας Περάμου Νίκος Ασημόπουλος, απένειμαν τα μετάλλια στους συμμετέχοντες και βράβευσαν για την προσφορά τους στο μπάσκετ τους Γιάννη Αθανασούλα και Αντώνη Μάντζαρη.

nea peramos-3x35

nea peramos-3x31

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Camp

Δειτε επισης

Μπέικερ: «Μπορείς να γίνεις ο καλύτερος»

Μια απολαυστική -όσο κι ουσιαστική- συνέντευξη του Γκέινον Μπέικερ. Όταν έχεις απέναντί σο…