Κεντρική Διεθνή Προολυμπιακό Τεράστιο “πλήγμα” για την αντίπαλο της Εθνικής

Τεράστιο “πλήγμα” για την αντίπαλο της Εθνικής

ayon mexico angola pagkosmio

ayon-mexico-angola-pagkosmioΗ Εθνική μας θα αντιμετωπίσει, την επόμενη Τετάρτη (06/07), το Μεξικό, στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του Προολυμπιακού τουρνουά του Τορίνο (04-09/07). Οι “σομπρέρος“, πάντως, αναμένεται να παρουσιασθούν εξαιρετικά αποδυναμωμένοι, καθότι ο Γκουστάβο Αγιόν γνωστοποίησε πως δεν θα ενισχύσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Ο 31χρονος φόργουορντ/σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης επικαλέσθηκε “προσωπικά κι επαγγελματικά ζητήματα“.

Αναλυτικά η επιστολή του:

“Αξιότιμοι φίλοι του μπάσκετ, αρχές του αθλήματος στο Μεξικό και ΜΜΕ, απευθύνομαι σε εσάς μέσω αυτής της ανακοίνωσης, για να γνωστοποιήσω την απόφασή μου να μην είμαι μέλος της ομάδας, που θα συμμετάσχει στο Προολυμπιακό τουρνουά.

Προσωπικά κι επαγγελματικά ζητήματα είναι οι μόνοι λόγοι, που με εμποδίζουν από το να ενσωματωθώ στους 12 “πολεμιστές”, σε αυτή τη συγκυρία. Θέλω να ξεκαθαρίσω πλήρως ότι δεν υπάρχει κάποια εξωτερική αιτία.

Ξέρω ότι οι συμπαίκτες μου, στους οποίους κοινοποίησα την απόφασή μου, είναι ικανοί να παλέψουν μέχρι το τελευταίο λεπτό, για να πάρουν το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, γι’ αυτό σας ζητώ να τους στηρίξετε στο Τορίνο, όπως πάντα κάνετε.

Η Εθνική Ομάδα δεν είναι ένας άνθρωπος, ούτε μια απλή ομάδα.
Ευχαριστώ όλο τον κόσμο, που με υποστήριξε από την πρώτη φορά που κλήθηκα για να εκπροσωπήσω τη χώρα μου, το οποίο το έκανα με πολλή υπερηφάνεια κι ελπίζω στην κατανόησή σας για το γεγονός ότι δεν μπορώ να το κάνω τώρα.

Χωρίς περισσότερα, προς το παρόν, εύχομαι καλή επιτυχία στους 12 “πολεμιστές” και σας ευχαριστώ όλους εσάς που σπαταλήσατε μερικά λεπτά, προκειμένου να διαβάσετε αυτές τις γραμμές”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Προολυμπιακό

Δειτε επισης

Γερμανία – Γεωργία 100-73

Η Γερμανία ισοπέδωσε τη Γεωργία του Ηλία  Ζούρου. Η Γερμανία έκανε το 4/4 στο MundoBasket …