Κεντρική Διεθνή Προολυμπιακό “Στα πρώτα 15′ δεν υπήρχαμε”

“Στα πρώτα 15′ δεν υπήρχαμε”

mantz

mantzaris-hellas-croatiaΗ Εθνική μας δεν κατάφερε να υπερκεράσει το εμπόδιο της Κροατίας και, κατά συνέπεια, δεν θα διεκδικήσει μία θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο. Ο Βαγγέλης Μάντζαρης, όπως -φυσικά- κι οι υπόλοιποι διεθνείς, στάθηκαν στο κακό ξεκίνημα της “γαλανόλευκης” στη σημερινή αναμέτρηση.

“Ο προπονητής με κάλυψε. Στα πρώτα 15′ δεν υπήρχαμε στο παιχνίδι. Η Κροατία έκανε ό,τι ήθελε στην άμυνα και στην επίθεση. Παλέψαμε στη συνέχεια. Επιστρέψαμε, γυρίσαμε από το -24. Όταν το ματς ήταν κοντά στο σκορ στο δεύτερο μέρος, δεν βάλαμε τα ανοιχτά σουτ. Έτσι, χάσαμε το ματς.

Είμαστε μαζί 20 μέρες. Δεν μπορούμε να παίζουμε καλά για 40 λεπτά. Παίξαμε καλά για 15 λεπτά, ωστόσο, δεν ήταν αρκετά για εμάς”, υποστήριξε ο 26χρονος γκαρντ του Ολυμπιακού.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου, από την πλευρά του, ανέφερε στην κάμερα του OTE TV ότι: “Πιστεύω ότι πρέπει να κρατήσουμε την ήττα και τον αποκλεισμό. Είναι σκληρό και δύσκολο. Δεν πρέπει να τον ξεχάσουμε.

Πρέπει να πεισμώσουμε για τα επόμενα χρόνια. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Κάναμε ένα πολύ κακό ξεκίνημα, αμυντικά κι επιθετικά. Φθάσαμε στο σημείο να προηγηθούμε, αλλά μας έλειπε το κάτι παραπάνω”.

Προσέθεσε, δε, ότι: “Χάσαμε μερικά σουτ κι ίσως να ήταν κι ατυχία. Αν τα βάζαμε, θα μιλούσαμε για άλλο παιχνίδι, εντούτοις, κανείς δεν θα θυμάται όλα αυτά, αλλά μόνο τον αποκλεισμό. Δεν είχαμε τεράστιο πρόβλημα στο σουτ στη διοργάνωση, αλλά, αν δεν τα βάλεις, όπως σήμερα, δεν μπορείς να κερδίσεις.

Υπάρχει μεγάλη στενοχώρια. Είμαστε πολλά νέα παιδιά. Θα συσπειρωθούμε καλύτερα του χρόνου και θα είμαστε προετοιμασμένοι. Αναλαμβάνουμε όλοι τις ευθύνες μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Προολυμπιακό

Δειτε επισης

Γερμανία – Γεωργία 100-73

Η Γερμανία ισοπέδωσε τη Γεωργία του Ηλία  Ζούρου. Η Γερμανία έκανε το 4/4 στο MundoBasket …