Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Συνεχίζεται η διάθεση των “πράσινων” διαρκείας!

Συνεχίζεται η διάθεση των “πράσινων” διαρκείας!

pao2

pao2

Οι μεταγραφικές κινήσεις του Παναθηναϊκού έχουν προκαλέσει ενθουσιασμό στους φίλους του “τριφυλλιού”, οι οποίοι αναμένεται να δώσουν βροντερό “παρών” σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι της νέας σεζόν.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας συνεχίζεται, με την “πράσινη” ΚΑΕ να υπενθυμίζει πως οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της προηγούμενης σεζόν μπορούν να ανανεώσουν άμεσα και μέχρι τις 31 Ιουλίου και να κερδίσουν έκπτωση 10%.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φίλους της πως σήμερα, Τετάρτη (20/7), τα εκδοτήρια στη Θύρα 10 του γηπέδου “Απόστολος Νικολαΐδης” θα κλείσουν στις 15.00 και όχι στις 18.00, λόγω της διεξαγωγής του φιλικού ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Τσβόλε!

Παράλληλα, τους υπενθυμίζει πως συνεχίζεται κανονικά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2016-2017 και τους προσκαλεί να κλείσουν τη δική τους θέση στο Ελληνικό πρωτάθλημα και στην πιο εντυπωσιακή Euroleague όλων των εποχών, επωφελούμενοι από τα μοναδικά προνόμια που προσφέρει!

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της προηγούμενης σεζόν μπορούν να ανανεώσουν άμεσα και μέχρι τις 31 Ιουλίου και να κερδίσουν έκπτωση 10%.

Με στόχο να έρθουν στο γήπεδο ακόμη περισσότερες οικογένειες και νέοι, σε αυτή τη σεζόν υπάρχουν ειδικές προβλέψεις και προσφορές ειδικά για αυτά τα κοινά.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού μπορούν να ανανεώσουν ή να αποκτήσουν την κάρτα διαρκείας τους:

Στο γήπεδο “Απόστολος Νικολαΐδης”, Λ. Αλεξάνδρας, Θύρα 10 (Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα με Παρασκευή 10.00-18.00).

Στο γραφείο Viva.gr στο “The Mall Athens”, Α. Παπανδρέου 35, Μαρούσι, Επίπεδο 2

Με Ηλεκτρονική αγορά μέσω του paobc.gr και viva.gr

Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό).

Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε το σχετικό ενημερωτικό φυλλάδιο, κάνοντας κλικ ΕΔΩ ή τηλεφωνήστε στο 210-6440010.

***Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός σας υπενθυμίζει πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξης της αστυνομικής σας ταυτότητας και η αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)!

***Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός σας ενημερώνει πως, σύμφωνα με τη σχετική υπουργική απόφαση, από την 1/9/2016 για την αγορά εισιτηρίου και την είσοδό σας στο γήπεδο είναι υποχρεωτική η έκδοση κάρτας φιλάθλου. Για όσους το επιθυμούν η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εκδίδει από τώρα και δωρεάν κάρτα φιλάθλου”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Γκριγκόνις: «Πρέπει να νικήσουμε τρεις φορές»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε ο Μάριους Γκριγκόνις. Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα από την Μακά…