Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Νίκες, αλλά και βελτίωση”

“Νίκες, αλλά και βελτίωση”

211424

tsalmpouris-ethniki-newn-andrwn-irelandΗ Εθνική Νέων Ανδρών συνέτριψε 93-47 την Ιρλανδία, στο πλαίσιο της πρεμιέρας του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (Β’ Κατηγορίας), το οποίο διεξάγεται στη Χαλκίδα.

Στο μεταξύ, ο Γιώργος Τσαλμπούρης, όπως κι ο Μιχάλης Λούντζης, τόνισαν πως σκοπός είναι η περαιτέρω βελτίωση παιχνίδι με το παιχνίδι.

“Κάθε αρχή και δύσκολη. Αντιμετωπίσαμε κάποια προβλήματα στην αρχή, αλλά στη συνέχεια βελτιώσαμε την άμυνά μας και βρήκαμε καλύτερο ρυθμό στην επίθεση, με αποτέλεσμα να πάρουμε μια διαφορά και να φτάσουμε στη νίκη. Το παιχνίδι με την Ολλανδία, αύριο, θα είναι σίγουρα πιο δύσκολο, ωστόσο, το θέμα είναι να παρουσιαστούμε εμείς όπως πρέπει, για να πάρουμε τη δεύτερη νίκη και να αποδώσουμε καλύτερα.

Αυτός είναι ο στόχος, πέρα από τις νίκες, να βελτιωνόμαστε παιχνίδι με το παιχνίδι. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο, που από τον πρώτο μας αγώνα στη διοργάνωση γέμισε το γήπεδο κι ελπίζουμε να είναι δίπλα μας και στη συνέχεια”, υπογράμμισε ο σέντερ της ΑΕΚ.

lountzis-ethniki-newn-andrwn-ireland

Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού, από την πλευρά του, ανέφερε ότι: “Στην αρχή μπήκαμε λίγο αγχωμένοι, αλλά αυτό είναι κάτι φυσιολογικό. Κάθε αρχή είναι και δύσκολη. Θέλαμε να βρούμε λίγο τα πατήματά μας κι αυτό έρχεται μέσα από το παιχνίδι. Ευτυχώς, αυτό έγινε γρήγορα και παίξαμε καλύτερα. Ο κόσμος είναι φανταστικός.

Θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε που ήταν εδώ και μας στήριξε. Είμαστε χαρούμενοι που μας εμψύχωνε συνεχώς. Ήταν πολύ ωραία εμπειρία να βλέπουμε από την πρώτη μέρα γεμάτο το γήπεδο. Θέλω να πω στους φιλάθλους να συνεχίσουν να έρχονται κι εμείς θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, προκειμένου να τους ευχαριστήσουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…