Κεντρική Διεθνή “Μαζί υποφέραμε και ονειρευτήκαμε!”

“Μαζί υποφέραμε και ονειρευτήκαμε!”

FotisKatsikarisRealMadrid

Fotis+Katsikaris+Real+Madrid

Ο Φώτης Κατσικάρης, μετά από μία σεζόν στον πάγκο της Μούρθια, αποχώρησε από την ισπανική ομάδα, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στη Λοκομοτίβ Κουμπάν, αντικαθιστώντας τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Ο Έλληνας τεχνικός ευχαρίστησε με μια αποχαιρετιστήρια επιστολή την πρώην ομάδα του για τη συνεργασία τους.

Αναλυτικά:
“Αγαπητοί φίλοι

Δυστυχώς, η περιπέτειά μου στη Μούρθια ολοκληρώθηκε. Ήταν μια σεζόν γεμάτη αθλητικά και συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα όμως κρατάω τις όμορφες στιγμές στο τέλος του πρωταθλήματος, τα χαρούμενα πρόσωπα και ό,τι πετύχαμε μαζί αυτή τη χρονιά!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του οργανισμού, Χοσέ Λουίς Μεντόθα, για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου και τη δουλειά μου, δείχνοντας πάντα θετική διάθεση στο πρότζεκτ που κληθήκαμε να τρέξουμε.

Θέλω να εκφράσω τη βαθύτατη εκτίμησή μου απέναντι στον Αλεχάντρο Γκόμεθ και τον Χοσέ Μιγκέλ Γκαρίδο, δυο ανθρώπους που πόνταραν σε εμένα και δούλεψαν μαζί μου σε αυτό το ταξίδι. Νομίζω ότι έπειτα από την εφετινή παρουσία μου στη Μούρθια, κέρδισα δυο παντοτινούς φίλους!

Θέλω να συγχαρώ, επίσης, το τεχνικό και ιατρικό τιμ της Μούρθια για την υπομονή τους απέναντί μου, για τις απαιτήσεις μου και τα ξεσπάσματά μου! Μαζί με όλους εσάς υποφέραμε, ονειρευτήκαμε και πετύχαμε σπουδαία πράγματα.

Ευχαριστώ τους παίκτες για την προσπάθεια και τη δουλειά τους, ακόμα και σε στιγμές απογοήτευσης. Δεν χάσατε την πίστη σας και πετύχαμε τη μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία της Μούρθια! Είμαι πολύ υπερήφανος για εσάς! Σας αξίζουν συγχαρητήρια!

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους για την υποστήριξή τους και την υπομονή που έδειξαν ώστε να ολοκληρώσουμε την πρόκληση. Χωρίς τη στήριξή σας, τίποτα δεν θα είχε συμβεί.

Σας εύχομαι καλή τύχη για τη νέα σεζόν. Ελπίζω η ομάδα της Μούρθια να συνεχίσει να αναπτύσσεται και να ονειρεύεται”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…