Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Εξετάζεται ο Γκάμπριελ”

“Εξετάζεται ο Γκάμπριελ”

gabriel doelman

gabriel-doelmanΟ Ολυμπιακός, σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό, έχει σχηματίσει κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό το ρόστερ του ενόψει της νέας σεζόν. Οι “ερυθρόλευκοι” κινούνται για την απόκτηση ενός φόργουορντ κι ενός γκαρντ. Οι Πειραιώτες, σύμφωνα με δημοσίευμα του “hizlihucum.com“, εξετάζουν (και) την περίπτωση του Κένι Γκάμπριελ, προκειμένου να ενισχυθούν στη θέση “4“.

Ο Οκάρο Ουάιτ, βέβαια, αποτελεί τον πρώτο στόχο για τούτη τη θέση, ωστόσο, οι Πρωταθλητές Ελλάδας διαθέτουν κι εναλλακτικό πλάνο, αν δεν ολοκληρωθεί θετικά η υπόθεση του πρώην παίκτη του Άρη.

Ο Γκάμπριελ προέρχεται από δύο εξαιρετικές σεζόν με τη φανέλα της Καρσίγιακα. Ο 27χρονος Αμερικανός φόργουορντ, δε, βρίσκεται αυτό το διάστημα στο Λας Βέγκας, αγωνιζόμενος με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς στο Summer League.

Θυμίζουμε πως τόσο ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, όσο κι ο Γενικός Διευθυντής της “ερυθρόλευκης” ΚΑΕ, Χρήστος Σταυρόπουλος, βρίσκονται στη λαμπερή πόλη στην πολιτεία της Νεβάδα και παρακολουθούν δια ζώσης το πιο δημοφιλές Summer League του NBA.

Βέβαιο είναι πως ο Γκάμπριελ επιθυμεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε ομάδα της Ευρωλίγκας κι ο Ολυμπιακός φαντάζει πολύ καλή επιλογή για τον ίδιο. Η Καρσίγιακα, από την πλευρά της, δύσκολα θα τον διατηρήσει στο έμψυχο δυναμικό της, καθότι αντιμετωπίζει ουκ ολίγα οικονομικά προβλήματα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…