Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑ Επιστολή στον Μίλωνα με… αιχμές

Επιστολή στον Μίλωνα με… αιχμές

Aggelopoulos

Ο Δημήτρης Αγγελόπουλος, ως μέλος του Μίλωνα, απέστειλε επιστολή προς το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας, αφήνοντας τις αιχμές του σχετικά με την πρώτη επιστολή που απέστειλε, πριν από 25 μέρες, τονίζοντας πως δεν υπήρξε καμία αντίδραση από την ομάδα για την πρόταση που κατέθεσε

Αναλυτικά:
Αγαπητοί φίλοι του ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ

Έχουν ήδη περάσει 25 ημέρες από την δημοσιοποίηση της επιστολής μου, προς το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ. Στην επιστολή αυτή επισήμως καλούσα το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου να διοργανώσουν μια ημερίδα με καλεσμένους όλους τους ανθρώπους του Μίλωνα, τα ΜΜΕ αλλά και την δημοτική αρχή της Πόλης μας, με βασικό θέμα την πρότασή μου ΚΑΙ ΤΗΝ πλήρη διελέυκανσή της, θέλοντας και παράλληλα να συζητήσουμε δημόσια την γενικότερη πορεία της ομάδας μπάσκετ του Μίλωνα τα τελευταία χρόνια, όπως επίσης και την γενικότερη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο σύλλογος -τις αιτίες που συνέβη και τους τρόπους αντίδρασης που χρησιμοποιούνται για την επίλυση της.

Διευκρινίζω ότι
1. Είμαι μέλος απλό του Συλλόγου
2. Είμαι πρώτο αναπληρωματικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.
3. Είμαι ο κομιστής της πρότασης αναβάθμισης και ανάδειξης της Ομάδας Μπάσκετ στα αθλητικά δρώμενα. ( Ιδέες – Σκέψεις – Όνειρα).
4. Και τέλος ότι μαζί με εμένα μια μεγάλη μερίδα φίλων του Μίλωνα έχουν έντονη ανησυχία για την πορεία όχι μόνο της Ομάδας Μπάσκετ, αλλά κυρίως για το πως οδηγείται ο σύλλογος με τις ενέργειες των τελευταίων ετών, δημοσιοποιημένες, ή όχι.

Από την πλευρά του ΔΣ του Συλλόγου, όλο αυτό το διάστημα καμία αντίδραση δεν υπήρξε για την πρόταση μου για την διοργάνωση Ημερίδας, είτε θετική είτε αρνητική. Οσο και αν θα ήθελα να εκλάβω την στάση σας αυτή ως αμέλεια, δεν σας το κρύβω ότι με προβληματίζει έντονα η αποφυγή από την μεριά σας της ανάδειξης της αληθινής πρότασης μου προς τον σύλλογο, όπως επίσης και η αποφυγή δημόσιας συζήτησης για την εικόνα. Δεν θα ήθελα να πιστέψω ότι υπάρχουν θέματα που δεν θέλετε να φανερωθούν, γιατί σε αυτή την περίπτωση οι σκέψεις του καθενός μπορούν να πάνε σε πολύ άσχημα μονοπάτια.

Εγώ λοιπόν από την πλευρά μου όπως είχα δεσμευτεί με την επιστολή μου από τις 21 Ιουνίου, και από την στιγμή που δεν είδα αντίδραση από την πλευρά του ΔΣ, ορίζω την Ημερίδα για τους φίλους του Μίλωνα με θέμα «Μίλων, τα καλύτερα έρχονται» στις 21 Σεπτεμβρίου ημέρα Τετάρτη και ωρα 20.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων SOC επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου 78 στον 7ο όροφο. Επειδή η θέληση μου από την αρχή ήταν να συνδιοργανώσουμε μαζί με το ΔΣ αυτή την ημερίδα, θα περιμένω μέχρι το τέλος Ιουλίου να επικοινωνήσουν μαζί μου ώστε να την κάνουμε μαζί και αν μάλιστα επιθυμούν να διοργανωθεί και στις εγκαταστάσεις της αγαπημένης μας Ομάδας.

Αθήνα 18-07-2016
Δ. Αγγελόπουλος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΕΣΚΑ

Δειτε επισης

Ο κορονοϊός “χτύπησε” την ΕΣΚΑ

Ο κορονοϊός “χτύπησε” και την ΕΣΚΑ. Δύο παιχνίδια του πρώτου ομίλου, τα οποία …