Κεντρική Διεθνή Επισημοποιήθηκε του Κατσικάρη (pic)

Επισημοποιήθηκε του Κατσικάρη (pic)

FotisKatsikarisRealMadrid

Fotis+Katsikaris+Real+MadridΉταν γνωστό και, πλέον, απέκτησε επίσημο χαρακτήρα. Ο Φώτης Κατσικάρης ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Λοκομοτίβ Κουμπάν, η οποία ανακοίνωσε την πρόσληψή του. Ο Έλληνας τεχνικός υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Ρώσους.

Ο Κατσικάρης, έτσι, αποτελεί τον αντικαταστάτη του Γιώργου Μπαρτζώκα στον πάγκο της “Λόκο“. Επιστρέφει, δε, σε ρωσική ομάδα έπειτα από δέκα χρόνια (Ντιναμό Αγίας Πετρούπολης, 2005-’06).

“Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι μέλος της Λοκομοτίβ. Θέλω να ξεκινήσω να δουλεύω για την ομάδα το συντομότερο δυνατόν. Η Κουμπάν είναι ένας απίστευτα φιλόδοξος σύλλογος. Το απέδειξε, άλλωστε, την προηγούμενη σεζόν, όταν έφθασε στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας.

Η “Λόκο” μου επιτρέπει να δουλέψω στο υψηλότερο επίπεδο, σε μια επαγγελματική ατμόσφαιρα και με άριστη υποστήριξη από τους φιλάθλους. Ανυπομονώ για την άφιξή μου στο Κράσνονταρ“, τόνισε ο 49χρονος προπονητής.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Αντρέι Βεντίστσεβ, υποστήριξε: “Χαίρομαι πολύ που σε μια δύσκολη κατάσταση κάναμε την καλύτερη επιλογή και προσλάβαμε έναν ικανότατο κι έμπειρο προπονητή, όπως είναι ο Φώτης Κατσικάρης. Είχαμε ήδη μιλήσει, πέρσι το καλοκαίρι, κι ήμασταν κοντά σε συμφωνία.

Δούλεψε για χρόνια στην Ισπανία, στο καλύτερο πρωτάθλημα της Ευρώπης, ήταν προπονητής στην Εθνική Ελλάδας και ξέρει πώς να κερδίζει. Περιμένω από εκείνον να συνδυάζει αποτελέσματα με την ανάδειξη νέων Ρώσων παικτών. Αυτό είναι που χρειαζόμαστε, για να είμαστε πετυχημένοι σε VTB League και Eurocup.

Θέλουμε, μέσα στα επόμενα δύο-τρία χρόνια, να έχουμε την κατάλληλη ισορροπία μεταξύ ανάδειξης παικτών κι αποτελεσμάτων. Είμαι σίγουρος πως ο Κατσικάρης έχει όλες τις δυνατότητες, για να φέρει εις πέρας αυτή την αποστολή”.

Το σχετικό τιτίβισμα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (25/4)

Τα φώτα στο ΟΑΚΑ και τον Παναθηναϊκό Δύο παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό τηλεοπτικό πρό…