Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Δεν πρέπει να μας ξεγελάει το σκορ”

“Δεν πρέπει να μας ξεγελάει το σκορ”

koniaris-spain-efivon

Η Εθνική Νέων Ανδρών δεν πρέπει να παρασύρεται από το γεγονός πως νικάει όλα τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας της με μεγάλες διαφορές, όπως τόνισε ο Αντώνης Κόνιαρης μετά την άνετη νίκη επί της Μεγάλης Βρετανίας.

“Κάποια παιχνίδια ήταν εύκολα στην Αθήνα, αλλά αυτά εδώ δεν τα λες και εύκολα. Δεν πρέπει να μας ξεγελάει το τελικό σκορ. Οι αντίπαλοι ήταν πιο δυνατοί. Εντάξει, δεν ήταν επιπέδου Α1 ή Ευρωλίγκας, αλλά ήταν δυνατοί, γρήγοροι. Ειδικά οι Βρετανοί είχαν ταχύτητα και ήταν πολύ εκρηκτικοί. Έπρεπε κι εμείς μέσα από αυτά τα παιχνίδια να προσαρμοστούμε σε άλλα δεδομένα. Αυτό που έγραφε στο ταμπλό στο τέλος δεν είχε καμία σχέση, λοιπόν, για εμάς. Όλα τα παιχνίδια είναι ξεχωριστά, ακόμη και στον όμιλο, όπου θεωρούνται εύκολα και ακόμα κι αν χάσει έναν αγώνα, μπορείς να διορθώσεις κάτι εάν χρειαστεί. Εμείς σκεφτόμαστε πως όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Και τα πρώτα και τα άλλα στη συνέχεια”, δήλωσε αρχικά ο Κόνιαρης και πρόσθεσε για τον κόσμο:

Ελπίζω ο κόσμος να μην σταματήσει να έρχεται, γιατί ίσως βαρεθεί με αυτές τις διαφορές που είδε δύο ημέρες. Θα θέλαμε να έρθει να μας στηρίζει ακόμη κι αν η διαφορά φθάσει και πάλι σε υψηλά επίπεδα. Είναι κάτι που το θέλουμε και το χρειαζόμαστε. Ήταν εδώ στα φιλικά και τους ευχαριστούμε όλους πολύ που έρχονται και θέλουμε να συνεχίσουν έτσι και στα επίσημα!”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Κεραμιδάς: “Δεν ξέρω πώς θα γίνουν τα παράθυρα των Εθνικών ομάδων”

Ο Κώστας Κεραμιδάς μίλησε στον Over FM 104.9 και την εκπομπή «Overage» με τους Γιώργο Χελά…