Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Ανυπομονώ να έρθω Ελλάδα”

“Ανυπομονώ να έρθω Ελλάδα”

paok keith klanton

paok-keith-klanton

Ο Κιθ Κλάντον ανανέωσε τη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ και ανυπομονεί να επιστρέψει στην Ελλάδα και να ξεκινήσει η νέα σεζόν.

“Ανυπομονώ για την επιστροφή μου στον ΠΑΟΚ για την επόμενη σεζόν. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη και την ευκαιρία που μου δίνουν. Θέλω να ευχαριστήσω και τους τρομερούς οπαδούς του ΠΑΟΚ για την υποστήριξή τους. Έχω δουλέψει σκληρά μέχρι τώρα και θα συνεχίσω σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, για να είμαι έτοιμος όταν θα έρθω ξανά στη Θεσσαλονίκη”, δήλωσε αρχικά ο Αμερικανός σέντερ στο paokbc.gr και πρόσθεσε:

“Η επόμενη σεζόν θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Περιμένω με προσμονή την συμμετοχή μου με τον ΠΑΟΚ σε όλες τις διοργανώσεις και στην Ευρώπη. Είναι πολύ σημαντικό και για την ομάδα, αλλά και για μένα. Ξέρω ότι μπορώ να παίξω σε υψηλό επίπεδο και θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίζει”.

Οσο για το αν θα βοηθήσει τον Μπράντον Τέιλορ να προσαρμοστεί στην πρώτη του θητεία εκτός ΗΠΑ, ανέφερε: “Θα είναι χαρά για μένα να βοηθήσω τον Tέιλορ με οτιδήποτε χρειαστεί. Ξέρω ότι είναι η πρώτη του χρονιά εκτός Αμερική και για αυτό θα τον βοηθήσω με όλα εκείνα τα μικρά, αλλά σημαντικά πράγματα τα οποία και έμαθα στα τρία χρόνια που είμαι επαγγελματίας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…