Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Ακολουθεί η… έξωση!

Ακολουθεί η… έξωση!

vasilakopoulos new2

vasilakopoulos-new2

Το γράψαμε; Ισχύει!…
Ήταν ο “Περαστικός” αυτός που στα 05/07 αποκάλυψε την κόντρα που υπάρχει ανάμεσα στη διοίκηση του ΟΑΚΑ και την ΕΟΚ, στο κείμενο με τίτλο “η εκδίκηση του Γκάλη“. Η κόντρα έφτασε στο απροχώρητο (τα… χειρότερα έρχονται), μετά την επιστολή της διοίκησης, που ζητά από την Ομοσπονδία να πληρώσει τα χρωστούμενα και να ασχοληθεί με τα μελλούμενα.

Η σχετική επιστολή:
“Παρακαλείσθε όπως εντός πέντε ημερών από τη λήψη της παρούσας, προσέλθετε στα γραφεία της Διοίκησης του Σταδίου για την υπογραφή της σύμβασης μίσθωσης, σχέδιο της οποίας σας έχει αποσταλεί εδώ και πέντε μήνες και επί του οποίου μέχρι και σήμερα δεν έχετε προβάλλει αντιρρήσεις, αλλά και ούτε έχετε υπογράψει.

Επίσης, παράλληλα με την υπογραφή οφείλετε να διακανονίσετε τις μέχρι σήμερα ληξιπρόθεσμες οφειλές σας, για τις οποίες σας έχουμε ενημερώσει επανειλημμένα. Η τελευταία υπενθύμιση έγινε με το ως άνω σχετικό έγγραφό μας.

Σε αντίθετη περίπτωση είμαστε υποχρεωμένοι να κινήσουμε τις κατά νόμο προσήκουσες διαδικασίες“.

Η ΕΟΚ περιορίστηκε να επιστρέψει ως… απαράδεκτη την επιστολή. Για τα χρωστούμενα ούτε λόγος, αλλά μάλλον αυτό δεν αρκεί. Αν δεν ανταποκριθεί άμεσα, θα βρεθεί εκτός γραφείων…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 60-50

Το 2-2 έκανε ο Ολυμπιακός. Σε πέμπτο παιχνίδι θα αναδειχθεί ο φετινός πρωταθλητής στην Α1 …