Κεντρική Basket League ΑΕΚ Το αποχαιρετιστήριο δείπνο της ΑΕΚ

Το αποχαιρετιστήριο δείπνο της ΑΕΚ

aek5

aek5

H φετινή σεζόν ολοκληρώθηκε και τυπικά χθες (31/5) για την ΑΕΚ με δείπνο στη Βουλιαγμένη, όπου παρευρέθηκαν όλοι οι συντελεστές της επιτυχημένης χρονιάς.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:
“Μια χρονιά με ποικιλόχρωμες αναφορές ολοκληρώθηκε χθες (31/05) με δείπνο στη Βουλιαγμένη. Και ολοκληρώθηκε με τη “Βασίλισσα” να έχει επιτύχει τον στόχο της στη Basket League.

Τα στελέχη της, ωστόσο, αθλητές, προπονητές, προσωπικό, δίχως άγχος και πίεση για πρώτη φορά έπειτα από καιρό, βρήκαν την ευκαιρία να συζητήσουν χαλαρά και να γευτούν την ιταλική κουζίνα σε έναν από τους πιο must προορισμούς της Αττικής, το “Testaccio Organic“.

Παρουσία του μεγαλομετόχου της ΑΕΚ, Μάκη Αγγελόπουλου, σύσσωμης της διοίκησης, αλλά και παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ, Βαγγέλη Ασλανίδη, σε απόλυτη αρμονία και ενωτική “κιτρινόμαυρη” διάθεση, τοποθετήθηκαν οι “τίτλοι τέλους” της περιόδου 2015-2016.

Δικαιολογημένα απόντες από πλευράς παικτών ήταν ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, ο οποίος αναρρώνει σπίτι του μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, ο Ζήσης Σαρικόπουλος που υπηρετεί τη “Μαμά Πατρίδα” στο Μεσολόγγι και οι Τζέι-Κόβαν Μπράουν, Μάικλ Έρικ, οι οποίοι για προσωπικούς λόγους έπρεπε να αναχωρήσουν για ΗΠΑ”.

aek3

aek4

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…