Κεντρική Διεθνή Στα ημιτελικά Λαμποράλ και Ρεάλ

Στα ημιτελικά Λαμποράλ και Ρεάλ

bourousis laboral

bourousis-laboralΗ Λαμποράλ Κούτσα πανηγύρισε -έπειτα από τέσσερα χρόνια- την πρόκρισή της στα ημιτελικά της ACB. Η ομάδα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς επικράτησε 78-71 της Γκραν Κανάρια, έκανε το 2-1 στη σειρά και πλέον θα διασταυρώσει τα “ξίφη” της με την Μπαρτσελόνα.

Τούτη η νίκη φέρει την… “υπογραφή” του Γιάννη Μπουρούση, ο οποίος πέτυχε νταμπλ-νταμπλ, ολοκληρώνοντας το ματς με 17 πόντους και 11 ριμπάουντ. Άξιος συμπαραστάτης του, δε, αποτέλεσε ο Άνταμ Χάνγκα, που προσέθεσε 12 πόντους.

Η Ρεάλ Μαδρίτης, από την πλευρά της, μετέτρεψε σε παράσταση για ένα ρόλο την τρίτη αναμέτρηση με τη Μούρθια. Η “βασίλισσα” επιβλήθηκε 93-72 της ομάδας του Φώτη Κατσικάρη, πραγματοποίησε το 2-1 στη σειρά και προκρίθηκε στους “4“, όπου θα αντιμετωπίσει τη Βαλένθια.

Οι Γκουστάβο Αγιόν και Τζέισι Κάρολ αποτέλεσαν την αιχμή του δόρατος για τους γηπεδούχους, σημειώνοντας 18 πόντους έκαστος. Ο Φακούντο Καμπάτσο (σ.σ.: δανεικός από τη Ρεάλ), στον αντίποδα, ήταν ο κορυφαίος της Μούρθια, πετυχαίνοντας 22 πόντους, αλλά φευ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…