Κεντρική Basket League Άρης Ο Γουότερς, ο Μιλόσεβιτς κι ο Γουάιτ

Ο Γουότερς, ο Μιλόσεβιτς κι ο Γουάιτ

aris rethimno dominic waters

aris-rethimno-dominic-waters

Μετά την ανανέωση με τον Δημήτρη Πρίφτη ο Άρης προχωρά, με αμείωτους ρυθμούς, στον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν. Άπαντες στην ομάδα της Θεσσαλονίκης θέλουν να φτιαχτεί ένα εξαιρετικό σύνολο, με σκοπό να φτάσει τις φετινές επιδόσεις, γιατί όχι και παραπάνω.

Οι “κιτρινόμαυροι” προσπαθούν να ανανεώσουν το συμβόλαιο του Ντομινίκ Γουότερς, ωστόσο τα πράγματα δεν είναι και τόσο εύκολα. Υπάρχει μια διαφορά στο οικονομικό και αν δεν αλλάξει κάτι, σίγουρα τη νέα σεζόν δεν θα βρίσκεται στη Συμπρωτεύουσα ο Αμερικανός γκαρντ.

Όσον αφορά στο θέμα του Οκάρο Γουάιτ, ο Άρης έχει καταθέσει πρόταση, όπως άλλωστε έχουν πράξει και οι “αιώνιοι“, ωστόσο εκείνος προτίμησε να πάρει μέρος στο Summer League μήπως παρ ελπίδα βρει κάτι από το NBA.

Παράλληλα βέβαια οι Θεσσαλονικείς εξετάζουν πολύ στενά και την περίπτωση του Μίλαν Μιλόσεβιτς της ΑΕΚ. Ωστόσο και αυτή η περίπτωση είναι εξαιρετικά δύσκολη, καθώς η παραμονή του Βόσνιου στην “Ένωση” είναι στο χέρι αυτής και μόνο, με δεδομένο ότι ο παίκτης έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει να μείνει.

Ο “δικέφαλος” δεν έχει αποφασίσει ακόμα το τι θα κάνει με τον παίκτη, ζητώντας του να περιμένει μια εβδομάδα ακόμα.

Τέλος, άλλος ένας παίκτης έχει μπει στο στόχαστρο της ομάδας του Δημήτρη Πρίφτη. Πρόκειται για τον 29χρονο σμολ φόργουορντ Τόνι Κρόκερ, που στο παρελθόν είχε αγωνιστεί και στην Κηφισιά, ενώ την σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε έπαιζε στη Γεσιλγκιρεσούν.

Στην ομάδα των βορείων προαστίων δύο χρόνια πριν (2013-14) είχε 16,4 πόντους, 5,7 ριμπάουντ, 2,1 ασίστ ανά αγώνα, ενώ φέτος με την τουρκική ομάδα είχε κατά μέσο όρο 17,3 πόντους, 5,1 ριμπάουντ, 2,2 ασίστ, 1,4 κλεψίματα, σουτάροντας με 83% από τις βολές, 50,8% στα δίποντα και 38,4% στα τρίποντα σε 25 αγώνες, όντας ο πρώτος σκόρερ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Παθιασμένη καλημέρα

Ο Ολυμπιακός είπε καλημέρα με ένα βίντεο γεμάτο πάθος από το ματς με την Παρτιζάν. Ο Ολυμπ…