Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Να δικαιώσω όσους με πίστεψαν”

“Να δικαιώσω όσους με πίστεψαν”

ivanovic

ivanovic

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ έκανε ο Νίκολα Ιβάνοβιτς στην επίσημη ιστοσελίδα της Ένωσης. Ο Μαυροβούνιος γκαρντ εμφανίστηκε χαρούμενος από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στους “κιτρινόμαυρους” και δήλωσε έτοιμος για σκληρή δουλειά.

“Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που έγινα μέλος της ΑΕΚ. Ξέρω πολύ καλά τη δυναμική, που έχει ο σύλλογος και πού έρχομαι. Θα δώσω τα πάντα για να δικαιώσω όσους με πίστεψαν. Από πολύ μικρός αγωνιζόμουν σε ομάδες που πρωταγωνιστούσαν στα πρωταθλήματά τους και έτσι ξέρω πώς είναι τέτοιου είδους πίεση. Είμαι σίγουρος, ότι θα το χειριστώ σωστά”, ανέφερε αρχικά το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ.

Τι του αρέσει περισσότερο στο παιχνίδι; “Απολαμβάνω πολύ να παίζω “picknroll”. Ό,τι προκύπτει μετά απ’ αυτή την κατάσταση με κάνει να αισθάνομαι καλά. Συμπεριλαμβάνεται σ’ αυτό και το σκοράρισμα και οι ασίστ”.

Για την εμφάνιση-έκπληξη του περασμένου καλοκαιριού στον αγώνα ΑΕΚ – Πλατανιάς: “Είναι αλήθεια. Ήμουν εκεί! Βρισκόμουν στην Ελλάδα για διακοπές. Το είχα ανεβάσει άλλωστε στο «Instagram». Λατρεύω να βλέπω ποδόσφαιρο, αλλά και να παίζω. Όποτε θα έχουμε ελεύθερο χρόνο από το μπάσκετ, θα πηγαίνω σίγουρα στο γήπεδο (για να βλέπω ποδόσφαιρο)”.

“Kαταρχήν, θέλω πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους της ΑΕΚ. Ξέρω, ότι ο κόσμος περιμένει πάντα πολλά από τις νέες μεταγραφές. Αυτή είναι η ομορφιά σ’ αυτό, και είμαι πανέτοιμος για να κάνω τα πάντα ώστε να μην απογοητεύσω κανέναν”, κατέληξε.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…