Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Κιτρινόμαυροι” οι Σκουλίδας και Χατζηδάκης

“Κιτρινόμαυροι” οι Σκουλίδας και Χατζηδάκης

Skoulidas1

Skoulidas1

Η ΑΕΚ πέρασε δύσκολα στη φετινή σεζόν, ωστόσο κατάφερε να τελειώσει την χρονιά με ιδανικό τρόπο, κατακτώντας την τρίτη θέση του ελληνικού πρωταθλήματος. Μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της, η Ένωση ξεκινάει άμεσα τον σχεδιασμό της εν όψει της νέας σεζόν, έχοντας σαν πρώτο στόχο (όπως και πέρυσι) την ελληνοποίηση.

Οι “κιτρινόμαυροι” συνεχίζουν να επενδύουν στο μέλλον, καθώς μετά τους Μωραΐτη, Τσαλμπούρη και Καμαριανό, προχωρούν στην απόκτηση του Διονύση Σκουλίδα και του Μανώλη Χατζηδάκη.

Πρόκειται για δύο νεαρούς ταλαντούχους Έλληνες παίκτες, οι οποίοι αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν τα επόμενα χρόνια σε συλλογικό και φυσικά σε εθνικό επίπεδο.

Ο Σκουλίδας είχε έρθει από πέρυσι σε συμφωνία με την ΑΕΚ, ωστόσο προτίμησε να αγωνιστεί για ακόμα έναν χρόνο στο Περιστέρι. Ο 19χρονος φόργουορντ ήταν μαζί με τον Παπαγιάννη και τον Χαραλαμπόπουλο του Παναθηναϊκού οι παίκτες που ξεχώρισαν στο Πανευρωπαϊκό Εφήβων το 2015, όπου η ομάδα μας κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο. Διαθέτει εξαιρετικό περιφερειακό σουτ, ενώ είναι τρομερός στα αμυντικά του καθήκοντα.

Όσον για τον Μανώλη Χατζηδάκη, είναι μόλις 16 χρονών. Έχει ύψος 2.08 και αγωνίζεται στη θέση “4-5”. Είναι βασικό στέλεχος της Εθνικής Παίδων και μέχρι πρότινος φορούσε τη φανέλα του Ίκαρου Καλλιθέας. Για την περίπτωσή του ενδιαφέρθηκαν και οι δύο “αιώνιοι”, αλλά η ΑΕΚ κέρδισε τη μάχη της απόκτησής του.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός – Προμηθέας

Η αστυνομία έβαλε στοπ στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Προμηθέας. Η προγραμματισμένη …