Κεντρική Ασίστ Shadow Η συνήθεια που έγινε λατρεία

Η συνήθεια που έγινε λατρεία

king 3on3 2016

king-3on3-2016

Για έβδομη σερί χρονιά, θα πραγματοποιηθεί το 3on3 King Of The Court Street Basketball Tournament, με τους συμμετέχοντες να έχουν την ευκαιρία να δείξουν το ταλέντο τους και να διεκδικήσουν πλούσια δώρα.

Αναλυτικά:
“Μετά το τέλος των επίσημων υποχρεώσεων εθνικών και τοπικών πρωταθλημάτων βρισκόμαστε και πάλι στην ευχάριστη θέση να διοργανώσουμε για 7η συνεχόμενη χρονιά το 3on3 King Of The Court Street Basketball Tournament 2016 #The 7th step !!!

Εδώ οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ανταγωνιστούν , να δείξουν το ταλέντο τους και να διασκεδάσουν πάνω απο όλα σε ένα ευχάριστο κλίμα με συμπαίχτες και αντιπάλους!!! Στόχος της διοργάνωσης είναι να προάγει το αθλητικό ιδεώδες και να προτρέψει όλo και περισσότερους νέους να ασχοληθούν με το ΜΠΑΣΚΕΤ!!!

Η καθιέρωση της διοργάνωσης στις συνειδήσεις των παιχτών έχει δημιουργήσει έναν ετήσιο θεσμό στον οποίο λαμβάνουν μέρος όλο και περισσότεροι φορείς εντός και εκτός γηπέδων , που ο αριθμός των συμμετεχόντων κάθε χρονιά ξεπερνά τους 250!!!

Το τουρνουά μας φέτος θα γίνει τις ημερομηνίες 30 Ιουνίου – 3 Ιουλίου στο κλειστό γήπεδο Μπουρναζίου “Γ.Στεφανόπουλος” (πρώην κλειστές Ολυμπιακές εγκαταστάσεις πυγμαχίας) στο Περιστέρι!!!

Εγγραφές 30 Μαΐου – 28 Ιουνίου στο
-τηλέφωνο επικοινωνίας 6946007154
-και στο facebook page 3on3 King Of The Court Street Basketball Tournament
Το τουρνουά φέτος αφορά αθλητές που έχουν γεννηθεί τις χρονιές :
-1996+ (ΑΝΔΡΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ)
-1997-1999 (ΜΕΣΑΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ)
-2000-2003 (JUNIOR ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ)
-ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 16+ (2000+ ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ)
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΤΡΙΠΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΡΦΩΜΑΤΩΝ

Η ΜΕΣΑΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 1997-1999 ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ 3p shootout contest (δυνατότητα συμμετοχής θα έχει ένας αθλητής απο κάθε ομάδα της τελικής 8άδας )

Η ΑΝΔΡΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ 3p shootoutcontest (δυνατότητα συμμετοχής θα έχει ένας αθλητής απο κάθε ομάδα της τελικλης 8άδας αλλά και 2 gold card που θα δοθούν απο τη διοργανώτρια αρχή σε μια αθλήτρια της γυναικείας κατηγορίας και σε ένανα αθλητή απο την ανδρική κατηγορία εκτός 8άδας)

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ SLAM DUNK CONTEST ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ NA ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ!!!

Εκτός απο τον τίτλο του “βασιλιά” οι 2 μεγάλες κατηγορίες ανδρική και μεσαία έχουν και χρηματικά έπαθλα εκτός απο κύπελλα, μετάλλια και δώρα!!!Ενώ όποιος θέλει να λάβει μέρος το αντίτιμο είναι 10 ευρώ ανα άτομο !!!
(και περιλαμβάνει μπλουζάκι του τουρνουά , δωρεάν νερά και redbull και ιατρική περίθαλψη τις ημέρες του τουρνουά)

τηλ.επικοινωνίας 6946007154
fb page: 3on3 King Of The Court Street Basketball Tournament
blog: 3on3kingofthecourt-sbt.blogspot.gr
e mail: 3on3kingofthecourt.sbt@gmail.com”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…