Κεντρική Διεθνή Η Σερβία “άλωσε” το Παρίσι (vid)

Η Σερβία “άλωσε” το Παρίσι (vid)

b64nj6m87m8m

heurtel-france-serbiaΤο κοινό του Παρισιού κατέκλυσε τις κερκίδες του “Palais de Bercy” για την τελευταία εμφάνιση του Τόνι Πάρκερ στη γαλλική πρωτεύουσα, ωστόσο, η Σερβία τους τα… “χάλασε“, καθότι επικράτησε 79-77 των “τρικολόρ“.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα στη φιλική αναμέτρηση, ολοκληρώνοντας το πρώτο ημίχρονο στο +5 (39-34). Η Γαλλία, μάλιστα, προηγήθηκε με +15 (57-42) στο 26′. Στη συνέχεια, όμως, η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς κατάφερε να ανατρέψει πλήρως τα εις βάρος της δεδομένα και πανηγύρισε εντέλει τη νίκη.

Οι “τρικολόρ” έχουν τοποθετηθεί στον δεύτερο όμιλο του Προολυμπιακού τουρνουά της Μανίλα (σ.σ.: πρωτεύουσα των Φιλιππίνων), με αντιπάλους τις Φιλιππίνες και τη Νέα Ζηλανδία.

Οι Σέρβοι, από την πλευρά τους, είναι στον πρώτο όμιλο του Προολυμπιακού τουρνουά του Βελιγραδίου. Οι “Πλάβι” θα κοντραριστούν με την Αγκόλα και το Πουέρτο Ρίκο.

Στο μεταξύ, ένταση παρουσιάσθηκε όταν ο Νίκολα Γιόκιτς δέχθηκε το σπρώξιμο από τον Νάντο ντε Κολό εκτός φάσης. Ο Αλεξί Αζινσά αποφάσισε να επέμβει, σπρώχνοντας τον 21χρονο σέντερ της Σερβίας, ο οποίος σωριάστηκε στο παρκέ. Ευτυχώς, οι ψυχραιμότεροι έδωσαν νωρίς-νωρίς τέλος σε τούτο το επεισόδιο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…