Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Ενθουσιασμένος για ΑΕΚ και Ελλάδα”

“Ενθουσιασμένος για ΑΕΚ και Ελλάδα”

owens

owens

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ έκανε ο Τζον Όουενς. Ο Αμερικανός ψηλός μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ένωσης, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό του που θα φορέσει την “κιτρινόμαυρη” φανέλα.

“Είμαι πολύ ενθουσιασμένος, που έρχομαι στην ΑΕΚ. Ανυπομονώ ν’ αρπάξω την ευκαιρία και να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό”, δήλωσε αρχικά ο Όουενς.

Ο Όουενς έδειξε απόλυτα διαβασμένος για τη νέα του ομάδα και τον κόσμο της: “Ξέρω, ότι η ΑΕΚ είναι ένας σύλλογος με τεράστια ιστορία, που δεν σταματάει εδώ. Θα έχει και συνέχεια. Θα ήθελα να πω ότι είμαι ανυπόμονος να δω (τους οπαδούς μας) από κοντά και ταυτόχρονα ενθουσιασμένος που θα γίνω κομμάτι αυτής της ιστορικής ομάδας, που κάνει ξανά βήματα μπροστά”.

Και δεν είναι η πρώτη φορά, που θα έλθει στην πατρίδα μας: “Είχα έλθει στην Ελλάδα πριν από δύο χρόνια. Είχα επισκεφθεί την Αθήνα για τρεις ημέρες όταν είχαμε διακοπή στο πρωτάθλημα λόγω του “All Star game”. Η φωτογραφία, που ανέβασα στο Instagram είναι από εκείνη τη φορά. Μου αρέσει πολύ βγάζω φωτογραφίες όταν βρίσκομαι σε ιστορικά μέρη όπως η Ακρόπολη. Και δεν είναι μόνο αυτό στην Ελλάδα. Η Ελλάδα είναι πανέμορφη χώρα. Επίσης, θέλω να μάθω και την γλώσσα. Ξέρω ότι το ελληνικό αλφάβητο είναι λίγο δύσκολο αλλά ελπίζω όπως έμαθα τα ιταλικά να μάθω και τα ελληνικά. Μου αρέσει να μορφώνομαι και να μαθαίνω νέες κουλτούρες”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…