Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Δείπνο στην ομάδα του 1987 ο Βασιλακόπουλος

Δείπνο στην ομάδα του 1987 ο Βασιλακόπουλος

Ethniki omada 1987

Ethniki omada 1987

Δείπνο στην Εθνική ομάδα του 1987 θα παραθέσει ο Γιώργος Βασιλακόπουλος την Τρίτη, με αφορμή τη συμπλήρωση 29 χρόνων από την κατάκτηση του Ευρωμπάσκετ. Θα είναι μια καλή ευκαιρία όλα τα μέλη της χρυσής εκείνης ομάδας να θυμηθεί τα παλιά.

Αναλυτικά:
“Με αφορμή την επέτειο συμπλήρωσης 29 χρόνων από την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωμπάσκετ του 1987, την Τρίτη 14 Ιουνίου ο πρόεδρος της ΕΟΚ Γιώργος Βασιλακόπουλος και το ΔΣ της ομοσπονδίας θα παραθέσουν δείπνο στα μέλη της “χρυσήςομάδας.

Μια πορεία που κατέληξε σε μια αξέχαστη για όλους βραδιά θα αναβιώσει στο εστιατόριο “Διόνυσος” (Ροβέρτου Γκάλλι 43, Αθήνα) με τους πρωταγωνιστές της πρώτης μεγάλης επιτυχίας του ελληνικού μπάσκετ σε επίπεδο Εθνικών ομάδων να ξετυλίγουν το φιλμ των αναμνήσεων. Με στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των εκπροσώπων των ΜΜΕ που θέλουν να καλύψουν την εκδήλωση, ενημερώνουμε για το πρόγραμμα που έχει καταρτιστεί και το οποίο παρακαλούμε να γίνει σεβαστό από όλους.

Η ώρα προσέλευσης της ομάδας του 1987 έχει οριστεί στις 20.00. Οι εκπρόσωποι του Τύπου θα έχουν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με τα τιμώμενα πρόσωπα στην είσοδο του εστιατορίου κατά την άφιξή τους. Αφού συγκεντρωθούν όλοι οι προσκεκλημένοι, θα υπάρξει η δυνατότητα εισόδου στο χώρο του δείπνου, για λήψη ολιγόλεπτων στιγμιοτύπων. Στη συνέχεια, έχει προβλεφθεί χώρος όπου θα φιλοξενηθούν οι εκπρόσωποι του Τύπου σε περίπτωση που επιθυμούν να περιμένουν την ολοκλήρωση του δείπνου. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την καλή συνεργασία”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια του Προολυμπιακού

Τη Δευτέρα κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το Προολυμπιακό τουρνουά Στη διάθεση του κόσμου θα…