Κεντρική NBA Δεν ξεχνούν τον Αγραβάνη οι Χοκς
NBA

Δεν ξεχνούν τον Αγραβάνη οι Χοκς

agravanis

agravanis

Στελέχη των Ατλάντα Χοκς δήλωσαν πως παρακολουθούν διακριτικά την πορεία του Δημήτρη Αγραβάνη. Οι Χοκς έχουν τα δικαιώματα του παίκτη και ρίχνουν κλεφτιές ματιές στον Έλληνα φόργουορντ.

Παράλληλα παρακολουθούν και τον Μάρκους Έρικσσον, ο οποίος παίζει στην Μπαρτσελόνα, όπως δήλωσε και ο τζένεραλ μάνατζερ της Αμερικάνικης ομάδας, Ουές Ουίλκοξ στην ιστοσελίδα ajc.com. Αμφότεροι είναι παίκτες, οι οποίοι είχαν επιλεγεί  στο ντραφτ του 2015.

Θα διερευνήσουμε τις επιλογές μας, ώστε να τους γνωρίσουμε καλύτερα. Τρέφουμε μεγάλο σεβασμό για τα προγράμματα της Μπαρτσελόνα και του Ολυμπιακού. Οι παίκτες έχουν συμβόλαιο. Σεβόμαστε τις ομάδες τους. Αυτή την στιγμή έχουν τον έλεγχο των παικτών και αυτό είναι κάτι που το κατανοούμε και το εκτιμούμε. Πραγματικά απλά χτίζουμε την σχέση. Δεν υπάρχει κάποια προσδοκία όσον αφορά το χρονοδιάγραμμα για κάθε παίκτη. Ισως περάσουν λίγο χρόνο στην Ατλάντα, είτε αυτό το καλοκαίρι είτε πιθανώς κάποια άλλη στιγμή στο μέλλον”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ουίλκοξ.

Οσον αφορά τον σέντερ του Ολυμπιακού, τόνισε: “Ο Δημήτρης έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό. Εχουμε μιλήσει με τους προπονητές του και παρακολουθήσαμε τους αγώνες του. Εκανε καλή δουλειά και τέλειωσε την σεζόν δυνατά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…