Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Χωρίς Πρίντεζη στο Προολυμπιακό

Χωρίς Πρίντεζη στο Προολυμπιακό

Giorgos Printezis Eurobasket Greece Hellas Ethniki Andron1

Giorgos Printezis-Eurobasket-Greece-Hellas-Ethniki Andron1

Χωρίς τον Γιώργο Πρίντεζη θα παραταχθεί η Εθνική Ελλάδας στο προολυμπιακό τουρνουά του Τορίνο. Ο Συριανός φόργουορντ ενημέρωσε τον Φώτη Κατσικάρη πως δεν μπορεί να υπολογίζει σ’ αυτόν γι’ αυτό το τουρνουά, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού σε συνέντευξή του στο Syros-Sports.gr.

“Η Εθνική είναι ένα κομμάτι για μένα πάρα πολύ σημαντικό. Αγαπάω απίστευτα αυτή την ομάδα. Είναι τιμή μου να βρίσκομαι κάθε χρόνο στην Εθνική και δεν ξεχνάω ότι πριν 11 μήνες, είχα δηλώσει πως δεν θα σταματήσω ποτέ αρκεί να μη γίνει κάτι απίθανο ή έρθει κάποιος τραυματισμός. Τελικά έγινε και κάτι απίθανο, ήρθε και ο τραυματισμός. Χθες ανακοίνωσα στον κ. Κατσικάρη ότι δεν θα μπορέσω να τον βοηθήσω και χάρηκα πάρα πολύ που με κατάλαβε 100% σε αυτό που του είπα. Πραγματικά στενοχωριέμαι πάρα πολύ, γιατί 2 χρόνια είχε γίνει πολύ καλή προσπάθεια και αδικηθήκαμε από την τελική κατάταξη.

Ενώ η ομάδα πήγαινε αήττητη, παίξαμε καλό μπάσκετ, χάσαμε δυο νοκ άουτ παιχνίδια στο τέλος. Η πρόκληση της Ολυμπιάδας είναι πολύ μεγάλη για κάθε αθλητή και θα ήθελα πάρα πολύ να βρισκόμουν εκεί. Δυστυχώς δεν μπορώ να πάω, καθώς το πόδι μου χρειάζεται σίγουρα ένα μήνα γεμάτο για να γίνει καλά. Επίσης θα έχω πλέον την ευκαιρία να είμαι με τη μάνα μου φέτος στις διακοπές και να περάσουμε όσο γίνεται περισσότερο χρόνο μαζί. Θα κάτσω να ξεκουραστώ περίπου 40 ημέρες και μετά θα κάτσω να δουλέψω τις αδυναμίες μου ώστε να παρουσιαστώ καλύτερος του χρόνου. Εύχομαι τα καλύτερα. Όλη μου η σκέψη και η ενέργεια θα είναι στα παιδιά της Εθνικής”, δήλωσε ο Πρίντεζης.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια του Προολυμπιακού

Τη Δευτέρα κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το Προολυμπιακό τουρνουά Στη διάθεση του κόσμου θα…