Κεντρική NBA Απολαύστε υπεύθυνα… (vids)
NBA

Απολαύστε υπεύθυνα… (vids)

13502085 10153659469321778 8792006581728028917 n

lebron-james-cleveland-cavaliers-championsΠρόκειται για μια όμορφη μπασκετική ιστορία. Οι Καβαλίερς κατέκτησαν το πρώτο πρωτάθλημά τους, ωστόσο, το ενδιαφέρον κομμάτι, ή, αν θέλετε, το ρομαντικό, είναι πως ο ΛεΜπρόν Τζέιμς τους οδήγησε σε τούτη την επιτυχία. Ο “Βασιλιάς” εκπλήρωσε τον μεγάλο στόχο του, αλλά και την επιθυμία των 390.113 πολιτών του Κλίβελαντ.

Ο Τζέιμς, πραγματοποιώντας “μαγικές” εμφανίσεις, κατάφερε να ανατρέψει το 3-1 υπέρ των Ουόριορς και να “χαρίσει” στην ομάδα της γενέτειράς του το παρθενικό πρωτάθλημα στην ιστορία της.

Ο ηγέτης των “ιπποτών” είχε 30.2 πόντους, 11.3 ριμπάουντ, 8.5 ασίστ, 2.7 κλεψίματα και 2.2 τάπες κατά μέσο όρο στη σειρά των τελικών.

Απολαύστε τον…

Απολαύστε τη μίνι-ταινία του έβδομου τελικού

“Είπαν ότι έχασες το βήμα σου, δεν είσαι πλέον τόσο εκρηκτικός, πως οι καλές σου μέρες πέρασαν. Αμφισβήτησαν το κίνητρό σου, τις ηγετικές σου ικανότητες, την αφοσίωσή σου. Είπαν πως δεν έχεις “δολοφονικό” ένστικτο, πως, επιστρέφοντας στο σπίτι σου, έκανες το μεγαλύτερο λάθος της καριέρας σου, πως απέλυσες τον προπονητή.

Είπαν, επίσης, πως έκανες τις ανταλλαγές στην ομάδα σου, πως δεν θα μπορέσεις να συνεργασθείς με τον Κάιρι (σ.σ.: Ίρβινγκ) και τον Λοβ, πως αγαπάς υπερβολικά τους συμπαίκτες σου, πως δεν πρόκειται να πάρεις πρωτάθλημα με τους Καβαλίερς κι άλλα πολλά”, τόνισε -μεταξύ άλλων- ο Τζέιμς στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram.

Η απάντησή του δόθηκε εντός παρκέ…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…