Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Τώρα με μισούν οι οπαδοί, αλλά…”

“Τώρα με μισούν οι οπαδοί, αλλά…”

feldein

feldeinΟ Τζέιμς Φελντέιν ανανέωσε το μπλογκ του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, τονίζοντας -μεταξύ άλλων- πως ο Παναθηναϊκός τα έκανε… “θάλασσα” στη Θεσσαλονίκη.

Ο 27χρονος γκαρντ, δε, υπογράμμισε πως γνωρίζει ότι τώρα τον μισούν οι οπαδοί της ομάδας, αλλά θα πράξει το καλύτερο δυνατό, προκειμένου να κατακτήσουν οι “πράσινοι” το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά:

“Στεναχωριόμαστε για το λάθος μας

Γεια σας

Πήγαμε στη Θεσσαλονίκη νομίζοντας ότι θα κερδίζαμε το τρίτο ματς. Βάσει της απόδοσής μας ειδικά στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς πιστεύαμε πως θα τα καταφέρουμε. Όμως, τελικά, τα κάναμε θάλασσα.

Γνωρίζουμε πολύ καλά πως τρεις από εμάς κάναμε ένα λάθος το οποίο μας κόστισε και το τέταρτο ματς. Στεναχωριόμαστε για την ομάδα γιατί δεν θα έπρεπε να είμαστε σε αυτή τη θέση τώρα. Ξέρουμε πως πρέπει να πολεμήσουμε για το πρωτάθλημα. Ξέρουμε, επίσης, πολύ καλά το τι χρειάζεται να κάνουμε για να κερδίσουμε το πέμπτο παιχνίδι προκειμένου να προκριθούμε στον τελικό.

Για να τα καταφέρουμε χρειαζόμαστε και τη στήριξη των φιλάθλων μας. Οι οπαδοί τη μια στιγμή σε αγαπάνε, την άλλη σε μισούν. Είναι σχέση αγάπης/μίσους. Ξέρω ότι τώρα με μισούν, αλλά θα παίξω και θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει το πρωτάθλημα!

Ελπίζω να είναι με το μέρος μας το Σάββατο, να έρθουν για να μας δουν να παίζουμε και να μας βοηθήσουν με τον τρόπο που μόνο εκείνοι ξέρουν. Ελπίζω ο κόσμος να παραμείνει στο πλευρό μας μετά από όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες. Θα τα δώσω όλα, θα τα δώσουμε όλα, προκειμένου να τα καταφέρουμε!

Θα τα ξαναπούμε,

Τζέιμς”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Πένθος για τον Εργκίν Αταμάν – Συλλυπητήρια από την ΚΑΕ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του πατέρα του Εργκίν Αταμάν. Βαρύ πένθος για την …