Κεντρική Basket League Άρης “Σειρά υψηλών απαιτήσεων”

“Σειρά υψηλών απαιτήσεων”

priftis

priftis

Η πρόκριση στην ημιτελική φάση των πλέι οφ αποτελεί την επίτευξη του βασικού στόχου του Άρη, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα διεκδικήσει μέχρι τέλους το θαύμα της πρόκρισης στους τελικούς.

Η προετοιμασία για το πρώτο παιχνίδι της σειράς στο ΟΑΚΑ ολοκληρώθηκε με “βιντεοθεραπεία” και μια προπόνηση στην οποία συμμετείχαν άπαντες, πλην του γνωστού τραυματία Τζαμέλ Χάγκινς, ο οποίος δεν υπολογίζεται για το υπόλοιπο της σεζόν ελέω του σοβαρού τραυματισμού στο γόνατο.

Η αποστολή των “κιτρινόμαυρων” αποτελείται από τους: Βασίλη Ξανθόπουλο, Τάσο Δήμα, Μιχάλη Πελεκάνο, Σλάβεν Τσούπκοβιτς, Δημήτρη Φλιώνη, Οκάρο Ουάιτ, Ντομινίκ Ουότερς, Νίκο Δίπλαρο, Θόδωρο Ζάρα, Τζέικ Κοέν, Σπύρο Μούρτο, Βασίλη Σίμτσακ και Τζέρελ ΜακΝίλ.

Ο Δημήτρης Πρίφτης, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, στάθηκε στην ποιότητα του Παναθηναϊκού και εξήγησε πως θα μπορέσει να διεκδικήσει με αξιώσεις το μπρέικ ο Άρης:

“Με την πρόκριση επί της Κηφισιάς πετύχαμε τον βασικό στόχο μας, που ήταν μία θέση στην τετράδα και τώρα καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε τον Παναθηναϊκό, σε μία σειρά υψηλών απαιτήσεων. Έχουμε απέναντί μας μία πολύ καλή ομάδα, με μεγάλη ποιότητα και βαθύ ρόστερ. Η έλευση του νέου προπονητή έβαλε κάποια νέα στοιχεία στο παιχνίδι του αντιπάλου μας, ενώ το γεγονός ότι θα δώσουμε τους δύο πρώτους αγώνες εκτός έδρας, κάνει πιο δύσκολη την αποστολή μας.

Εμείς θα προσπαθήσουμε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί. Για να το καταφέρουμε αυτό απέναντι σε μία τόσο καλή ομάδα, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά, να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τον Παναθηναϊκό όσο το δυνατόν πιο χαμηλά στο σκορ, να παλέψουμε ομαδικά στα ριμπάουντ και να “διαβάσουμε” και να αποφασίσουμε σωστά στην επίθεση”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…