Κεντρική Διεθνή Σαρωτική η Ρεάλ, στο ρελαντί η “Μπάρτσα”

Σαρωτική η Ρεάλ, στο ρελαντί η “Μπάρτσα”

CfeKgXTUIAATv1Q

rodriguez-real-madrid-khimkiΣε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η Ρεάλ Μαδρίτης την εντός έδρας αναμέτρηση με τη Φουενλαμπράδα. Η “βασίλισσα” συνέτριψε 129-81 την αντίπαλό της, στο πλαίσιο της 32ης “στροφής” της ACB.

Ο Τρέι Τόμπκινς ηγήθηκε των σκόρερ, πετυχαίνοντας 25 πόντους. Σημειώνεται, δε, πως οι γηπεδούχοι είχαν οκτώ παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων. Ο Σέρχιο Ροντρίγκεζ, στο μεταξύ, αποτέλεσε -για πολλοστή φορά- τον “μαέστρο” της Ρεάλ, ολοκληρώνοντας το ματς με 19 (!) ασίστ (ρεκόρ στην ιστορία της ACB).

Η ομάδα του Πάμπλο Λάσο, πάντως, παραμένει στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, καθότι η Βαλένθια, η οποία είναι δεύτερη (σ.σ.: υπερτερεί στην ισοβαθμία με τη Ρεάλ) επικράτησε 78-75 της Σαραγόσα εκτός έδρας.

Η Μπαρτσελόνα, από την πλευρά της, εξακολουθεί να απολαμβάνει την κορυφή, ύστερα από τη νίκη της επί της Γκραν Κανάρια (85-75). Οι Άλεξ Αμπρίνες και Κάρλος Ναβάρο αποτέλεσαν το “Α” και το “Ω” των Καταλανών, σημειώνοντας 16 πόντους έκαστος.

Σε ό,τι αφορά στα “δικά” μας παιδιά, ο Στράτος Περπέρογλου “έγραψε” 5 πόντους (1/3 δίποντα, 1/1 τρίποντο), 1 ριμπάουντ, 1 ασίστ κι ισάριθμο κλέψιμο σε 16 λεπτά, με τον Αλεξάντερ Βεζένκοβ να μετρά 7 πόντους (2/2 δίποντα, 1/1 τρίποντο), 2 ριμπάουντ και 1 ασίστ σε 11:32 λεπτά συμμετοχής.

Η Μπιλμπάο, τέλος, παραμένει “ζωντανή” στη διεκδίκηση μιας θέσης για τα πλέι οφ, αφού επιβλήθηκε 73-63 της Μανρέσα. Ο Γιώργος Μπόγρης, δε, είχε 6 πόντους (3/8 δίποντα, 0/2 βολές), 3 ριμπάουντ, 3 ασίστ κι ισάριθμα κλεψίματα σε 18 λεπτά.

*Δείτε εδώ τη βαθμολογία της ACB.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…