Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Όλοι μαζί να κερδίσουμε αυτό το πρωτάθλημα”

“Όλοι μαζί να κερδίσουμε αυτό το πρωτάθλημα”

SEF Olympiacos kosmos

SEF-Olympiacos-kosmosΟ Ολυμπιακός αντιμετωπίζει, αύριο (26/05, 19:30), στο ΣΕΦ, τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο του τρίτου παιχνιδιού των τελικών της Basket League. Στο μεταξύ, η “ερυθρόλευκη” ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση απευθυνόμενη στον κόσμο της ομάδας, από τον οποίο ζητά κόσμια συμπεριφορά.

Αναλυτικά:

“Ο τρίτος τελικός με τον Παναθηναϊκό θα πραγματοποιηθεί, την Πέμπτη (26.5.2016), στις 19.30, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Παρακαλούνται όλοι οι κάτοχοι εισιτήριων διάρκειας κι αγώνα να προσέλθουν νωρίτερα στο γήπεδο, καθώς οι έλεγχοι εισόδου θα είναι πολλαπλοί κι αυστηροί και πιθανώς να υπάρξουν καθυστερήσεις.

Διευκρινίζεται, δε, ότι απαγορεύεται η πρόσβαση οποιουδήποτε χωρίς εισιτήριο στο γήπεδο, ενώ δεν υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια στα εκδοτήρια, καθώς έχουν διατεθεί όλα. Παρακαλούνται, επίσης, οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού να ακολουθούν και να εφαρμόζουν τις οδηγίες των ανθρώπων ασφαλείας του γηπέδου και να απευθύνονται σε αυτούς, σε οποιαδήποτε περίπτωση κριθεί αναγκαίο.

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ζητά από όλους τους φιλάθλους, που θα βρίσκονται στο γήπεδο, τη συνεχή υποστήριξή τους στην ομάδα, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Κάθε φάση, κάθε άμυνα, κάθε καλάθι είναι σημαντικά και πρέπει όλοι να είμαστε δίπλα στην ομάδα σαν ένα τεράστιος και παντοδύναμος έκτος παίκτης, ανεξάρτητα από την εξέλιξη του παιχνιδιού, μέχρι το σφύριγμα της τελικής λήξης και τη νίκη.

Μόνο με τη φωνή μας, το χειροκρότημα και το τραγούδι μας. Χωρίς υβριστικά συνθήματα, lazer και καπνογόνα, που θα δημιουργήσουν προβλήματα στην ομάδα, στην απόδοση και στον ρυθμό της. Όλοι μαζί θα κερδίσουμε αυτόν τον αγώνα κι αυτό το πρωτάθλημα.

Mε την άψογη συμπεριφορά μας (όπως, άλλωστε, και στον πρώτο αγώνα) θα δείξουμε σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό την πραγματικά ανυπέρβλητη δύναμη του κόσμου του Ολυμπιακού! Πάμε όλοι μαζί για αυτή τη νίκη και αυτό το πρωτάθλημα!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Λήξη συναγερμού για Πετρούσεφ

Καθαρή η μαγνητική του Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Φιλίπ Πετρούσεφ υποβλήθηκε το πρωί σε μαγνητική …