Κεντρική Διεθνή Νταρουσάφακα καλεί Μπαρτζώκα!

Νταρουσάφακα καλεί Μπαρτζώκα!

bartzokas lokomotiv final four semifinal

bartzokas-lokomotiv-final four-semifinalΟ Γιώργος Μπαρτζώκας έκανε εξαιρετική δουλειά στον πάγκο της Λοκομοτίβ Κουμπάν, οδηγώντας τους Ρώσους στην κατάκτηση της τρίτης θέσης στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας.

Ο πρώτος Έλληνας τεχνικός – που κατάφερε να κατακτήσει την Ευρωλίγκα – έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων στην Ευρώπη και αποτελεί ένα από τα πιο καυτά ονόματα του φετινού καλοκαιριού.

Ουκ ολίγες ομάδες προσφέρουν γη και ύδωρ στον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, προκειμένου να αναλάβει τα ηνία τους, με την Νταρουσάφακα να είναι ο νέος σύλλογος που μπήκε δυνατά στη διεκδίκηση… της υπογραφής του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Οι Τούρκοι θα συμμετέχουν στην Ευρωλίγκα και τη νέα σεζόν, μιας και εξασφάλισαν μία wild card και είναι έτοιμοι να δημιουργήσουν μία ομάδα με εξαιρετικά υψηλό μπάτζετ που θα έχει σαν στόχο την κατάκτηση της κορυφής της Ευρώπης.

Οι άνθρωποι της Νταρουσάφακα δεν φείδονται χρημάτων και ετοιμάζονται να προσφέρουν ένα ηγεμονικό συμβόλαιο στον Γιώργο Μπαρτζώκα, ώστε να έρθει στην Τουρκία και να καταφέρει ότι είχε κάνει με τον Ολυμπιακό το 2013, ήταν να κατακτήσει την Ευρωλίγκα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…