Κεντρική Διεθνή Νίκες για Κατσικάρη και “Μπάρτσα” (vid)

Νίκες για Κατσικάρη και “Μπάρτσα” (vid)

katsikaris bilbao epistrofi murcia apotheosi1

katsikaris-bilbao-epistrofi-murcia-apotheosi1Η Μούρθια του Φώτη Κατσικάρη, ύστερα από μια εξαιρετικά ανταγωνιστική αναμέτρηση, επικράτησε 91-87 της Ρεάλ κι ισοφάρισε σε 1-1 την προημιτελική σειρά. Η πρόκριση στα ημιτελικά θα κριθεί σε τρίτο ματς, που θα διεξαχθεί στη Μαδρίτη (31/05).

Οι Φακούντο Καμπάτσο και Βίτορ Φαβεράνι ηγήθηκαν των σκόρερ από την πλευρά της Μούρθια, πετυχαίνοντας 19 πόντους έκαστος. Ο Κάρλος Καμπέθας, δε, σημείωσε 12 πόντους, όντας καθοριστικός για το σύνολο του ομοσπονδιακού τεχνικού μας.

Οι Φελίπε Ρέγες (21 πόντοι) και Σέρχιο Γιουλ (15 πόντοι) ήταν οι κορυφαίοι της “βασίλισσας“, η οποία -όπως και στον πρώτο αγώνα- προβλημάτισε με την εικόνα της.

Ειρήσθω εν παρόδω, ο Γκουστάβο Αγιόν αποβλήθηκε με “ντισκαλιφιέ” στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού. Ο Μεξικανός σέντερ εκνευρίστηκε, έπειτα από ένα σκληρό φάουλ του Φαβεράνι, κι έριξε αγκωνιά στον Ρόχας!

Η Μπαρτσελόνα, πραγματοποιώντας καταπληκτική τρίτη περίοδο, πανηγύρισε το “διπλό” (68-84) στην έδρα της Φουενλαμπράδα και συνάμα την πρόκριση στα ημιτελικά της ACB, καθότι έκανε το 2-0 στη σειρά.

Ο Τόμας Σατοράνσκι αποτέλεσε το “Α” και το “Ω” για την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ, ολοκληρώνοντας το ματς με 21 πόντους. Πολύτιμη, δε, ήταν η συνεισφορά του Στράτου Περπέρογλου, ο οποίος προσέθεσε 11 πόντους. Ο Αλεξάντερ Βεζένκοβ, από την πλευρά του, μέτρησε 3 πόντους και 4 ριμπάουντ.

Η αναμέτρηση ήταν ανταγωνιστική έως και το 20′ (36-38), εντούτοις, οι Καταλανοί πραγματοποίησαν επιμέρους σκορ 29-9 στην τρίτη περίοδο, προηγήθηκαν 45-67 στο 30′ και “καθάρισαν” επί της ουσίας το ματς.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…