Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Κώστα Χαραλαμπίδη, ευχαριστούμε”

“Κώστα Χαραλαμπίδη, ευχαριστούμε”

charalampidis

charalampidisΟ Κώστας Χαραλαμπίδης επισημοποίησε την αποχώρησή του από την ενεργό δράση, με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ να εκδίδει σχετική ανακοίνωση, ευχαριστώντας τον για την προσφορά του στην ομάδα και στο ελληνικό μπάσκετ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ασπρόμαυρηςΚΑΕ:

Κώστα Χαραλαμπίδη, ευχαριστούμε…

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ θέλει να ευχαριστήσει τον Κώστα Χαραλαμπίδη για τη γεμάτη ουσία παρουσία του στην ομάδα, σε όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας, από τον Αύγουστο του 2012 μέχρι και σήμερα. Αρχηγός με όλη τη σημασία της λέξης, μέσα κι έξω από το παρκέ, ακόμη κι όταν λόγω τραυματισμού έμεινε εκτός αγωνιστικής δράσης, ο Κώστας Χαραλαμπίδης ήταν πηγή έμπνευσης για όλη την ομάδα.

Ο ΠΑΟΚ τον υποδέχθηκε το καλοκαίρι του 2012 με περισσή εμπιστοσύνη και μέσα από την άψογη συνεργασία του με τον προπονητή, Σούλη Μαρκόπουλο, τους συνεργάτες του, τους συμπαίκτες του κι όλα τα μέλη της ομάδας μπάσκετ, φτάσαμε δύο συνεχόμενες σεζόν στην κατάκτηση της τρίτης θέσης στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα μας στο διάστημα αυτό πραγματοποίησε αξιοσημείωτη πορεία στην Ευρώπη κι από άτυχες στιγμές, που πάντα υπάρχουν στον αθλητισμό, δεν ήρθε κάτι ακόμη καλύτερο για όλους μας. Ο σοβαρός τραυματισμός του, τον Νοέμβριο του 2014, στην Πολωνία, αποδείχθηκε εμπόδιο αξεπέραστο στην τιτάνια προσπάθεια που έκανε για να επανέλθει, έχοντας από την πρώτη στιγμή την αμέριστη συμπαράσταση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ κι όλων των μελών της ομάδας.

Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, για να αποχαιρετήσει την ενεργό δράση κι όλοι μας οφείλουμε να τον ευχαριστήσουμε για όσα προσέφερε στον ΠΑΟΚ και το ελληνικό μπάσκετ, με προσήλωση κι αυταπάρνηση σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του. Η πόρτα του ΠΑΟΚ θα είναι πάντα ανοικτή για τον Κώστα Χαραλαμπίδη…”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…