Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Κιτρινόμαυρο” δείπνο (pics)

“Κιτρινόμαυρο” δείπνο (pics)

13256542 1290601107622324 7058157651865176095 n

aggelopoulos-aek-deipnoΗ ΑΕΚ, πραγματοποιώντας καταπληκτική τέταρτη περίοδο (σ.σ.: 27-10 το επιμέρους σκορ), πανηγύρισε το “διπλό” στο “Nick Galis Hall” κι έκανε το 1-0 στη σειρά των “μικρών” τελικών με τον Άρη.

Ακολούθως, οι “κιτρινόμαυροι“, υπό την παρουσία του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ, Μάκη Αγγελόπουλου, δείπνησαν στην Καλαμαριά, προκειμένου να γιορτάσουν τη νίκη και να αποφορτιστούν ενόψει της συνέχειας.

aek-deipno1

aek-deipno2

Η ΚΑΕ ΑΕΚ, δε, εξέδωσε ανακοίνωση, καλώντας τον κόσμο της ομάδας στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς, το οποίο θα διεξαχθεί, το ερχόμενο Σάββατο (21/05, 19:00), στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά:

“Οι παίκτες, οι προπονητές κι η διοίκηση της ΑΕΚ καλούν τον κόσμο να δώσει βροντερό παρόν στο παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου (21/05, 19:00) στο ΟΑΚΑ, για την κρίσιμη δεύτερη αναμέτρηση με τον Άρη.

Η παρουσία τους θεωρείται καθοριστική, προκειμένου να δοθεί η απαιτούμενη ώθηση για το 2-0, που θα φέρει τη “Βασίλισσα” κοντά στην κατάληψη της τρίτης θέσης της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Ενημερώνουμε ότι, αύριο Πέμπτη (19/05) και την Παρασκευή (20/05), η πώληση των εισιτηρίων θα γίνεται κι από τα Γραφεία της ΑΕΚ στο Κλειστό γήπεδο Καλαθοσφαίρισης του ΟΑΚΑ, από το Γραφείο Operation, τηλ. 210-6896793, (είσοδος VIP, αίθουσα Τύπου, γραφείο OPERATION, 11:00-18:00).

Η προπώληση στο διαδίκτυο συνεχίζεται μέσω της ιστοσελίδας μας (aekbc.gr) και μέσω της viva.gr, αλλά κι από τα συνεργαζόμενα σημεία της (Public, SevenSpot, Ιανός, Reload, ΕΚΟ, Shell, BP, MediaMarkt, Mymarket, Metro).

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΙΣΑΙ. ΕΣΥ!

Τιμές εισιτηρίων: 5, 10, 20, 50 ευρώ

Κάντε εγγραφή στην επίσημη σελίδα http://www.aekbc.gr και στα social media της ΑΕΚ και κάντε την ομάδα μας “Βασίλισσα” και στο διαδίκτυο:

https://www.viva.gr/tickets/sports/kae-aek-eisitiria-agonon-15-16

**Η ΑΕΚ ενημερώνει ότι για την έκδοση εισιτηρίων απαιτούνται: Ονοματεπώνυμο, ΑΜΚΑ, Επικυρωμένο έγγραφο ταυτοποίησης (ταυτότητα, δίπλωμα ή διαβατήριο)

ΤΡΟΠΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Η πώληση των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί με τους παρακάτω τρόπους:

*Από τα Γραφεία της ΑΕΚ στο Κλειστό γήπεδο Καλαθοσφαίρισης του ΟΑΚΑ, από το Γραφείο Operation, τηλ. 210-6896793, (είσοδος VIP, αίθουσα Τύπου, γραφείο OPERATION, 11:00-18:00).

*Online από αυτή τη σελίδα.

*VivaMall (ώρες λειτουργίας καταστημάτων).

*Συνεργαζόμενα σημεία Viva (Public, SevenSpot, Reload, ΕΚΟ, Shell, BP, MediaMarkt, Mymarket, Metro).

*Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό) επί 24 ώρες το 24ωρο.

*Επιπλέον, εισιτήρια θα πωλούνται και από το Ο.Α.Κ.Α. την ημέρα του αγώνα, 3 ώρες πριν από την έναρξη, από τα Εκδοτήρια του “ΗΣΑΠ Σταθμός Ειρήνη”, Μπάσκετ ParkingP1 & Μπάσκετ ParkingP5 – Πλησίον ΟΑΚΑ Μπάσκετ.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

*Σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο, οι φίλοι της ομάδας που θέλουν να προμηθευτούν εισιτήριο αγώνα θα πρέπει να φέρουν πιστοποιημένο έγγραφο ΑΜΚΑ (Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης).

*Η ΑΕΚ ενημερώνει ότι δεν παρέχεται δυνατότητα ακύρωσης/μεταβολής των αγορασμένων εισιτηρίων.

*Θα ισχύουν κανονικά όλες οι εκδοθείσες Κάρτες Διαρκείας (και τα προσωρινά τυπωμένα ηλεκτρονικά εισιτήρια).

*Τα εισιτήρια είναι αυστηρά προσωπικά και ονομαστικά και δεν μεταβιβάζονται, ενώ κάθε φίλαθλος μπορεί να έχει στην κατοχή του μόνο ένα.

*Τα εισιτήρια αφορούν αποκλειστικά στις θέσεις που αναγράφονται πάνω σε αυτά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Χάνει (και) Νάιτ – Εκτός για άγνωστο διάστημα

Ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ Ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα δέχθηκε η ΑΕΚ τη φετινή σ…