Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Κατέβηκαν οι φωτογραφίες του Γκάλη;

Κατέβηκαν οι φωτογραφίες του Γκάλη;

galis old1

galis-old1

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι είναι ψέμα. Ότι πρόκειται για… πλάκα, ότι δεν έχουμε φτάσει σε αυτό το επίπεδο. Αν, όμως, είναι αλήθεια, έχουμε να κάνουμε με κάτι που ξεπερνά τη φαντασία μας. Σύμφωνα, λοιπόν, με την πληροφορία που έφτασε στ’ αυτιά μας, έχουν εξαφανιστεί οι φωτογραφίες του Νίκου Γκάλη από τα γραφεία της ΕΟΚ!

Μάλιστα, στο γραφείο του προέδρου, Γιώργου Βασιλακόπουλου, υπάρχει ια φωτογραφία με τέσσερις παίκτες από τη “χρυσή πεντάδα” του 1987. Μάντεψε ποιος λείπει…

Επιμένουμε να μην θέλουμε να πιστέψουμε ότι είναι αλήθεια. Όχι ότι θα μας κάνει εντύπωση, αφού είναι γνωστό πως ο κ. Βασιλακόπουλος έχει τις δικές του… “εμμονές”. Για παράδειγμα ποτέ η ΕΟΚ δεν έκανε κάτι (για παράδειγμα) να τιμήσει τη μνήμη του Γιώργου Αμερικάνου, με τον οποίο ο πρόεδρός της δεν διατηρούσε τις καλύτερες των σχέσεων.

Ελπίζουμε ότι θα “διαψευσθούμε“, πως η συγκεκριμένη πληροφορία δεν απηχεί στην αλήθεια κι ο Γκάλης βρίσκεται (ως φωτογραφία) σε περίοπτη θέση στην Ομοσπονδία. Εμείς επιμένουμε ότι πρέπει να βρεθεί και ως φυσική παρουσία στα γραφεία του γηπέδου που (θα) φέρει το όνομά του.

Ο Νίκος Γκάλης πρέπει να πειστεί να αναλάβει τα ηνία της ΕΟΚ. Όχι γιατί (ενδεχομένως) κάποιοι έφτασαν στο σημείο να τα βάλουν με τις φωτογραφίες του, αλλά επειδή το μπάσκετ έχει ανάγκη από την τεράστια προσωπικότητά του.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Αταμάν: «Αν δεν πάμε Final 4 του χρόνου δεν θα είμαι στον Παναθηναϊκό»

Υπόσχεση πρόκρισης ή… αποχώρηση από τον Εργκίν Αταμάν. Ο Εργκίν Αταμάν αρχικά αναφέρ…