Κεντρική NBA “Είμαι σκληρός εργάτης” (vid)
NBA

“Είμαι σκληρός εργάτης” (vid)

dorsey

dorsey

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ έχει δηλώσει συμμετοχή στο ντραφτ του ΝΒΑ και δοκιμάστηκε από τους Νάγκετς. Ο διεθνής Έλληνας γκαρντ δήλωσε χαρούμενος για την κλήση του από την ομάδα του Ντένβερ.

“Όλα πηγαίνουν καλά. Αυτή ήταν η πρώτη μου δοκιμή, η πρώτη μου εμπειρία σε αυτή τη δοκιμασία. Είναι η πρώτη φορά που μια ομάδα του ΝΒΑ θα μου πει τη γνώμη της”, είπε ο Ντόρσεϊ και πρόσθεσε:

“Το απολαμβάνω και είμαι χαρούμενος για το γεγονός ότι οι Νάγκετς με κάλεσαν. Θέλω να παλεύω σκληρά σε κάθε κατοχή και σε κάθε κομμάτι της προπόνησης. Δεν ξέρω πως θα μπορούσα να ταιριάξω στο σύνολο, αυτή είναι μια απάντηση που πρέπει να δώσει η ομάδα, όμως πιστεύω πως θα τα καταφέρω. Θα μάθω από τους βετεράνους και θα μου άρεσε πολύ να γίνω draft από έναν τόσο σπουδαίο οργανισμό. Είμαι σκληρός εργάτης, θα με βρείτε στο γυμναστήριο ανά πάσα στιγμή. Πάντα προσπαθώ να είμαι ο καλύτερος συμπαίκτης που θα μπορούσε να έχει κάποιος. Θέλω να κερδίζω.

Έχω πνεύμα νικητή. Βλέπω τύπους με ανταγωνιστικό πνεύμα. Παιδιά όπως ο Ράσελ Ουέστμπρουκ o Μάρκους Σμαρτ και ο Κεντάβιους Κάλτνγουελ-Πόουπ. Παρακολουθώ αυτούς που δουλεύουν σκληρά, αυτούς που παλεύουν για κάθε κατοχή. Μου αρέσουν αυτού του είδους οι παίκτες. Όσο για εμένα, περιμένω να ακούσω τι έχουν να μου πουν οι ομάδες, οι scouts και οι προπονητές, ώστε να αποφασίσω μετά πως θα κινηθώ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…