Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Οικογένειά μου ο Ολυμπιακός”

“Οικογένειά μου ο Ολυμπιακός”

738171

printezis-olympiacos-real-madrid

Ο Γιώργος Πρίντεζης αναφέρθηκε στον δεύτερο τελικό με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, αλλά και στον χαμό του πατέρα του.

“Είναι πολύ σημαντικό ότι καταφέραμε και αντιδράσαμε. Ήμασταν συγκεντρωμένοι και αυτό είναι πολύ σημαντικό, δεν δεχθήκαμε εύκολα καλάθια και ελέγξαμε το ρυθμό κάτι που είναι πολύ σημαντικό όταν παίζουμε σε αυτή την έδρα. Αυτή η νίκη κάνει το 1-1 και τίποτα παραπάνω, έχουμε δει το παρελθόν και ότι όλα ανατρέπονται οπότε θα πρέπει να πάμε συγκεντρωμένοι για τα επόμενα παιχνίδια”, δήλωσε αρχικά ο Έλληνας φόργουορντ.

Για τον χαμό του πατέρα του και το έξτρα κίνητρο: “Είναι μία διαδικασία που πρέπει να τη ζήσεις για να την καταλάβεις, από έξω φαίνεται ως κάτι διαφορετικό. Φτάνεις σε ένα σημείο που προσπαθείς να κάνεις πράγματα για να τον ευχαριστήσεις. Μπαίνεις στο μυαλό του και λες τι θα τον ευχαριστούσε. Είμαστε επαγγελματίες όμως, ο Ολυμπιακός είναι η οικογένεια μου. Αυτό που συνέβη είναι η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων. Ο γιος να χάνει τον πατέρα, η ζωή είναι δύσκολη και εμείς πρέπει να συνεχίσουμε για να κάνουμε περήφανους όσους δεν βρίσκονται κοντά μας”.

Για το τι άλλαξε σήμερα: “Δεν θεωρώ ότι άλλαξε κάτι σήμερα. Νομίζω πως στο πρώτο παιχνίδι είχε αλλάξει κάτι και εκείνη η εικόνα δεν μας άξιζε. Δουλεύουμε πάρα πολύ όλη τη χρονιά, δίνουμε όλοι το 100%, είμαστε φίλοι μεταξύ μας και δεν αξίζαμε την εμφάνιση του πρώτου παιχνιδιού”.

Για το κρίσιμο τρίποντο του Βασίλη Σπανούλη: “Είτε κερδίζαμε είτε χάναμε το ίδιο θα έλεγα. Ήταν διαφήμιση το σημερινό παιχνίδι με δύο εξίσου μεγάλους παίκτες να σκοράρουν δύο μεγάλα σουτ. Ότι και να πω θα είναι λίγο για τον Σπανούλη. Το σουτ ήταν πολύ σημαντικό και για την ομάδα αλλά και για την δική του ψυχολογία”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ο Ολυμπιακός για το break στη Βαρκελώνη

Ο Ολυμπιακός μπαίνει στη μάχη των play off της Ευρωλίγκα. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στη Β…