Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Οι “αιώνιοι” κακοί “δαίμονες” της ΤΣΣΚΑ

Οι “αιώνιοι” κακοί “δαίμονες” της ΤΣΣΚΑ

victor khryapa cska moscow

victor-khryapa-cska-moscow

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας βρίσκεται για ακόμα μια χρονιά στο Φάιναλ Φορ και ευελπιστεί πως, μετά από συνεχόμενες παταγώδεις αποτυχίες, θα καταφέρει να επιστρέψει στον θρόνο του πρωταθλητή Ευρώπης, μετά από 8 χρόνια. Ο Βίκτορ Χριάπα, ενθυμούμενος την τελευταία κατάκτηση της ομάδας του, στάθηκε στο γεγονός πως στο Φάιναλ Φορ της Μαδρίτης το 2008, δεν ήταν ούτε ο Παναθηναϊκός ούτε ο Ολυμπιακός:

“Είχαμε μία μεγάλη ομάδα τότε. Σχεδόν σε κάθε θέση ήταν ένας σταρ. Σισκάουσκας, Σμόντις, Λάνγκτον, Χόλντεν, Άντερσεν. Όλοι μεγάλα ονόματα. Αλλά, σε εκείνον τον ημιτελικό δεν είχαμε παίξει καλά και εκείνο που μας βοήθησε να νικήσουμε ήταν ο χαρακτήρας που βγάλαμε, ενώ δεν υπήρχαν και δυνατές ομάδες όπως Παναθηναϊκός ή Ολυμπιακός.

Ήταν οι Σιένα, Μακάμπι Τελ Αβίβ και Ταού Κεράμικα. Επειδή, όμως είχαμε τόσο δυνατή ομάδα, νικήσαμε”.

Εν συνέχεια, επεσήμανε πως “Σχεδόν κάθε χρόνο είμαστε στο Φάιναλ Φορ, αλλά δεν είναι εύκολο να το κατακτήσεις. Έχουμε μία καλή ομάδα και μία καλή ευκαιρία φέτος, όμως δεν πρέπει να υποτιμάς τους αντιπάλους σου. Και έτσι όπως είναι το Φάιναλ Φορ θα πρέπει να κοιτάς κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Είναι σαν να δίνεις δύο τελικούς, καθώς και ο ημιτελικός είναι σαν τελικός. Γι’ αυτό θα πρέπει να νικήσεις τους δύο τελικούς για να πάρεις το τρόπαιο. Αυτό, έχουμε μάθει στο παρελθόν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: «Ηφαίστειο» το ΟΑΚΑ με την Μακάμπι

Sold out τα ματς με την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο Παναθηναϊκός θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του …