Κεντρική Basket League Άρης “Για να παίξουμε, πρέπει να μας αφήσουν”

“Για να παίξουμε, πρέπει να μας αφήσουν”

dimitri priftis aris pagkos

dimitri-priftis-aris-pagkosΣτην κούραση, τα λάθη και το περιορισμένο ροτέισον λόγω και των απουσιών, απέδωσε ο Δημήτρης Πρίφτης την ήττα του Άρη από τον Παναθηναϊκό. “Έγινε καλή προσπάθεια από εμάς σε όλη τη σειρά. Ήμασταν ανταγωνιστικοί και μαχητικοί σήμερα, βρήκαμε ισορροπία όμως στο 2ο δεκάλεπτο. Στο 1ο δεν μπήκαμε τόσο σκληροί”.

Στη συνέχεια ο τεχνικός του Άρη, άφησε αιχμές για τη διαιτησία χωρίς να θελήσει να επεκταθεί περισσότερο. “Για να παίξουμε πρέπει να μας αφήσουν κιόλας, κυρίως στην άμυνα κάτι που δεν έγινε στο ξεκίνημα. Είμαστε ρεαλιστές ξέραμε πως είχαμε δύσκολη αποστολή”.

Για τη συνέχεια: “Τώρα ο χρόνος είναι το θέμα μας, σε σχέση με αυτόν που είχε ο αντίπαλός μας, θα δουλέψουμε πάνω στην τακτική για τα ματς με την ΑΕΚ. Οι απουσίες αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα, πολλοί παίκτες μας δεν είναι στην κατάσταση που θα έπρεπε, ειδικά για ματς πλέι οφ”.

Για την ΑΕΚ, είπε: “Δύσκολη η σειρά με την ΑΕΚ, έχει παίκτες και προσωπικότητες που έχουν εμπειρία, έχουν τέτοια παιχνίδια στα πόδια τους και θεωρώ πως θα είναι σκληρή σειρά. Πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι”.

Περήφανος για την ομάδα του και την προσπάθεια που έκανε, εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου, ο Σπύρος Μούρτος. “Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα, για όλη τη σειρά, ήμασταν μαχητικοί, πετύχαμε κάτι μεγάλο και φέραμε τη σειρά με τον Παναθηναϊκό στα πέντε ματς, κάτι που είχε να γίνει πολλά χρόνια”.

Για τη συνέχεια των πλέι οφ με την ΑΕΚ, είπε: “Δεν υπάρχει φαβορί, έχουμε το πλεονέκτημα έδρας αλλά ακόμα έχουμε και πολλές απουσίες. Θα είναι μεγάλη μάχη, είμαστε δύο ισοδύναμες ομάδες”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ταβάρες: «Στόχος μου να παραμείνω στη Ρεάλ»

Απαντά στα μεταγραφικά σενάρια ο Έντι Ταβάρες. Το όνομα του Έντι Ταβάρες είναι ίσως ένα απ…