Κεντρική Basket League Άρης “Φάρος για τον ελληνικό αθλητισμό ο Λάσκαρης”

“Φάρος για τον ελληνικό αθλητισμό ο Λάσκαρης”

nikolaos nikos laskaris aris

nikolaos-nikos-laskaris-aris

Το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη εξέδωσε ανακοίνωση, μέσα από την οποία καταδικάζει την επίθεση που δέχθηκε ο Νίκος Λάσκαρης στον τέταρτο μικρό τελικό με την ΑΕΚ, εκφράζει τη συμπαράστασή του στον μεγαλομέτοχο της “κιτρινόμαυρης” ΚΑΕ και συνεχάρη το μπασκετικό τμήμα για την εξαιρετική φετινή του πορεία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του Άρη καταδικάζει τα αίσχη που συνέβησαν το απόγευμα του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ σε βάρος του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ Άρης, Νίκου Λάσκαρη και της οικογένειάς του.

Εκφράζουμε την θερμή μας συμπαράσταση προς τον κ. Λάσκαρη και στεκόμαστε στο πλευρό του, όπως σύσσωμη η οικογένεια του Άρη.

Ο Νίκος Λάσκαρης αποτελεί “φάρο” για τον ελληνικό αθλητισμό στις δύσκολες εποχές που βιώνει και αποτελεί υποχρέωση όλων μας να τον προστατέψουμε.

Περιμένουμε από τους φορείς του μπάσκετ και την ελληνική πολιτεία να απομονώσουν τα θρασύδειλα στοιχεία, όπως αυτά που εμφανίστηκαν το Σάββατο στο ΟΑΚΑ και να ενθαρρύνουν ανθρώπους που συμβάλλουν στην αναβάθμιση του ελληνικού μπάσκετ, όπως ο κ. Λάσκαρης.

Τέλος, θέλουμε να συγχαρούμε την ομάδα μπάσκετ του Συλλόγου μας για την πετυχημένη φετινή της πορεία. Η παρουσία του κ. Λάσκαρη εγγυάται πως φέτος μπήκαν τα θεμέλια για την επιστροφή του ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ στο θρόνο του”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…