Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Ενημέρωση και συστάσεις

Ενημέρωση και συστάσεις

kosmos oaka panathinaikos

kosmos-oaka-panathinaikos

Ο Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση, μέσα από την οποία ενημέρωσε τον κόσμο του για τα εισιτήρια του πέμπτου παιχνιδιού με τον Άρη στο ΟΑΚΑ το Σάββατο 14 Μαΐου. Παράλληλα, η “πράσινη” ΚΑΕ καλεί τους φίλους της ομάδας να στηρίξουν τους παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη, δίχως να προκαλέσουν κάποιο πρόβλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της πως ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για την πέμπτη αναμέτρηση της ημιτελικής φάσης των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Basket League με τον Άρη (14/05, 18.00) και τους καλεί να στηρίξουν τον Παναθηναϊκό μας συμπεριφερόμενοι όπως αρμόζει στη μεγαλύτερη ομάδα που έχει αναδείξει ο ελληνικός αθλητισμός. Σε αντίθεση με όλα όσα συνέβησαν στη Θεσσαλονίκη και καταδίκασε η ίδια η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης, από την οποία δεν έχουμε κανένα παράπονο! Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται από…

-Το κατάστημα viva.gr στο “The Mall Athens”, Α. Παπανδρέου 35, Μαρούσι, Επίπεδο 2.
-Τα καταστήματα seven spots και Media Markt.
-Ηλεκτρονική αγορά μέσω του paobc.gr και viva.gr.
-Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό) επί 24 ώρες το 24ωρο. Πληροφορίες στο 210-6440010.
-Τα εκδοτήρια στη θύρα 10 του “Απόστολος Νικολαΐδης” στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας με ωράριο λειτουργίας την Πέμπτη (12/05) και την Παρασκευή (13/05) 10.00 με 18.00.
-Την ημέρα του αγώνα, Σάββατο (14/05), τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ από τις 15.00 μέχρι τις 18.00.

Σημειώνεται πως πλέον, βάσει της σχετικής υπουργικής απόφασης, για την αγορά εισιτηρίου απαιτείται η αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Εκτός και ο Λεσόρ

Εκτός και ο Λεσόρ με Περιστέρι. Ο Ματίας Λεσόρ έμεινε τελευταία στιγμή εκτός από τον αγώνα…