Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ Έγραψε ιστορία ο Πρίντεζης!

Έγραψε ιστορία ο Πρίντεζης!

giorgos printezis

giorgos-printezis

Μέσα από τον 1ο τελικό ξεπέρασε τον Ζάρκο Πάσπαλι (2.496), μέσα από τον 2ο άφησε πίσω του και τον Ντράγκαν Τάρλατς (2.503). Ο Γιώργος Πρίντεζης είναι από σήμερα ο 2ος σκόρερ στην ιστορία του Ολυμπιακού από καταβολής Α1 Εθνικής κατηγορίας (από το 1986). Με τους 20 σημερινού πόντους του έφτασε τους 2.517 αλλά η κορυφή είναι ακόμη μακριά αφού σε αυτήν βρίσκεται ο Μίλαν Τόμιτς με 2.913.

Ακόμη ο Πρίντεζης φτάνοντας τους 2.813 πόντους καριέρας στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ με τη μία σεζόν του στην Ολύμπια Λάρισας, ξεπέρασε τον Μιχάλη Κακιούζη (2.801) και έγινε ο 32ος σκόρερ συνολικά στην ιστορία του επαγγελματικού Πρωταθλήματος.

Παράλληλα ο διεθνής φόργουορντ με το ένα κλέψιμο που έκανε σήμερα έφτασε τα 150 στην καριέρα του ενώ με τις δύο ασίστ που μοίρασε, ξεπέρασε τις 250 με τον Ολυμπιακό.

Μέχρι να φτάσει η… στιγμή του Σπανούλη, ο Γιώργος Πρίντεζης κατά κύριο λόγο κράτησε όρθιο τον Ολυμπιακό. Ο διεθνής φόργουορντ έγινε μόλις ο 6ος παίκτης της φετινής Basket League ΣΚΡΑΤΣ που έφτασε σε διψήφιο αριθμό εύστοχων διπόντων. Είχε 10 επίδοση στην οποία έφτασε μία φορά ο Ραντούλιτσα του Παναθηναϊκού και μία ο Γιανγκ του Λαυρίου. Από 11 είχαν σε ένα παιχνίδι τους οι Καββαδάς, Μαυροκεφαλίδης και Μπράουν.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Φασούλας: «Κύριε Βρούτση πάρτε θέση»

Ο Παναγιώτης Φασούλας καλεί τον υπουργό να φέρει ισονομία στο μπάσκετ. Ο συνδυασμός «Πρώτα…