Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Έχουμε πιο δύσκολο έργο τώρα”

“Έχουμε πιο δύσκολο έργο τώρα”

742011

sfairopoulosΟ Γιάννης Σφαιρόπουλος υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός έχει, πλέον, πιο δύσκολο έργο, ωστόσο, δεν χάνει την πίστη του ενόψει της συνέχειας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου:

“Νομίζω πως μπήκαμε πολύ νωθρά, ενώ ο Παναθηναϊκός πολύ αποφασιστικά. Δεν είχαμε καλό ρυθμό. Έβαλαν εύκολα καλάθια, πήραν μια διαφορά, που έφτασε και στο +12 και σε εκείνο το διάστημα η άμυνά μας δεν λειτουργούσε καθόλου. Επιθετικά αγχωθήκαμε, αργούσαμε να εκτελέσουμε κι ήμασταν άστοχοι. Ο Παναθηναϊκός είχε ρυθμό και τελείωσε το ημίχρονο με 47 πόντους.

Στο δεύτερο μέρος αντιδράσαμε, περάσαμε μπροστά, φτάσαμε στο 62-58, δεχθήκαμε μόλις 14 πόντους στην τρίτη περίοδο και βγάλαμε άμυνες κι αιφνιδιασμούς. Στο φινάλε χάσαμε κάποια ελεύθερα σουτ, ο Παναθηναϊκός ευστόχησε στα δικά του. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό.

Είναι μια σειρά αγώνων, σίγουρα έχουμε πιο δύσκολο έργο τώρα, αλλά θέλουμε να ανακάμψουμε. Θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα λάθη, που μας κόστισαν την ήττα”.

Για τη συγκινητική παρουσία του Γιώργου Πρίντεζη: “Θα ήθελα να συλλυπηθώ τον Γιώργο Πρίντεζη για την απώλεια που είχε. Ο Γιώργος έδειξε μεγαλείο ψυχής, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση της ομάδας και συνεχίζοντας όλη την προετοιμασία κανονικά, από το πρωί”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…