Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Δύο τεράστιοι παίκτες έβαλαν δύο τεράστια σουτ”

“Δύο τεράστιοι παίκτες έβαλαν δύο τεράστια σουτ”

Nikos Pappas Olympiacos Panathinaikos

Nikos-Pappas-Olympiacos-Panathinaikos

Τυχερό που αγωνίστηκε σ’ ένα τέτοιο παιχνίδι χαρακτήρισε τον εαυτό του ο Νίκος Παππάς. Ο Έλληνας γκαρντ τόνισε πως δύο τεράστιοι παίκτες έβαλαν δύο τεράστια σουτ.

“Είναι λογικό μετά από αυτή την εξέλιξη να μην είσαι χαρούμενος. Έχουμε μπροστά μας ένα ματς στο ΣΕΦ, θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη και το πρωτάθλημα. Είναι ξεκάθαρα τα πράγματα. Είμαι τυχερός και περήφανος που ήμουν μάρτυρας αυτής της εξέλιξης. Δύο τεράστιοι παίκτες έβαλαν δύο τεράστια σουτ.

Ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός θα είχε προετοιμαστεί κατάλληλα. Είναι δύο ισοδύναμες ομάδες. Μας στοίχισαν κάποια λάθη. Έβαλε και ο Ολυμπιακός κάποια μεγάλα σουτ. Ηττηθήκαμε δίκαια, αλλά θα πάμε να το παλέψουμε στο ΣΕΦ”

Όσο για τη συνεργασία του με τον Αργύρη Πεδουλάκη και τον κόσμο του Παναθηναϊκού, είπε: “Όποιος και να είναι προπονητής έχω τεράστιο κίνητρο, δεν έχω καταφέρει πολλά μέχρι τώρα. Ο κόουτς Πεδουλάκης δείχνει να με εμπιστεύεται μέχρι τώρα. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ξέρει μπάσκετ, ξέρει ότι δώσαμε το 100% και είμαστε μια ομάδα κάτω από περίεργες συγκυρίες. Ελπίζω στο επόμενο ματς στο ΟΑΚΑ να διεκδικούμε πάλι το πρωτάθλημα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Πένθος για τον Εργκίν Αταμάν – Συλλυπητήρια από την ΚΑΕ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του πατέρα του Εργκίν Αταμάν. Βαρύ πένθος για την …